Keystone logo
Jamestown Community College

Jamestown Community College

Jamestown Community College

Introduktion

Beläget i sydvästra New York, JCC grundades 1950 som en del av State University of New York. Den nuvarande registreringen är ungefär 3500 hel- och deltidskredit studenter på två campus, två förlängningscentra, Och uppkopplad. År 2012, JCC utnämndes till "Top Performing Public Två års College i New York" i en rapport från The Chronicle of Higher Education.

JCC är en omfattande, regional, open access, elevcentrerad institution som omfattar akademisk excellens och möter serviceområde behov lärande på olika sätt. JCC programmering inkluderar humaniora överförings utbildningsprogram, karriärprogram, samhällstjänst, utvecklings utbildning, och näringslivet utbildning. Kollegiet partnerskap med större samhället bidrar till den sociala och intellektuella förbättring, ekonomisk utveckling och kulturellt berikande av västra New York och nordvästra Pennsylvania.

Den huvudsakliga universitetsområdet ligger på en 107 tunnland plats i TownI sydvästra hörnet av New York. Jamestown ligger inom en dags reseavståndet från stora amerikanska städer som Buffalo, New York, Pittsburgh och Cleveland och bara nittio minuter från Niagara Falls.

Vision Jamestown Community College, en integrerad del av våra samhällen sociala och ekonomiska ramar, kommer att vara regionens främsta leverantör av överlåtelse, karriär, utvecklings och fortbildning, och kommer att redovisas för akademisk excellens, en samarbetsanda, innovativt ledarskap, och en entreprenörsanda.

Mission Jamestown Community College är en omfattande, regional, öppet tillträde och elevcentrerad institution som omfattar akademisk excellens och uppfyller tjänsteområdets lärandebehov på olika sätt, bland annat utbildningsprogram liberal arts överföring, karriärprogram, samhällstjänst, utvecklings utbildning och företag och industrin utbildning. Kollegiet partnerskap med större samhället bidrar till den sociala och intellektuella förbättring, ekonomisk utveckling och kulturellt berikande av västra New York State och nordvästra Pennsylvania.

Uttalande av övertygelse

Engagemang för kvalitet: Skolan har åtagit sig att elevernas lärande och främjande av kollegiet, dess uppdrag och välfärden i våra samhällen. Engagemang för studenter: Vi tror studenter och andra konsumenter av college tjänster är första prioritet i allt vi gör. Engagemang för livslångt lärande: Vi tror att hela college samhället är ansvarig för att berika liv, genom att skapa en atmosfär tillägnad till livslångt lärande och intellektuell undersökning och för att främja kommunikation, samarbete och större förståelse för vår pluralistiskt samhälle och den värld vi lever . Engagemang för gemenskapen Partnership: Vi tror att vi har ett gemensamt ansvar för välbefinnande våra college och måste spela en roll, i samarbete med andra samhällsorgan, för att främja den ekonomiska, sociala och kulturella välfärd i vårt samhälle.

Platser

 • Jamestown

  Jamestown Community College, Jamestown Campus, 525 Falconer Street, P.O. Box 20, NY 14702, Jamestown

  • Olean

   Jamestown Community College, Cattaraugus County Campus, 260 North Union Street, P.O. Box 5901, NY 14760-5901, Olean

   • Dunkirk

    Jamestown Community College, North County Extension Center, 10807 Bennett Road, NY 14048, Dunkirk

    • Warren

     Jamestown Community College, Warren, PA Center, Curwen Building, 185 Hospital Drive, PA 16365, Warren

     Frågor