Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Jagaad Academy

Jagaad Academy

Jagaad Academy

Introduktion

Jagaad Academy är ett online, globalt bootcamp som erbjuder deltid, helt praktiska live onlinekurser i front-end och back-end utveckling. Jagaad Academy fokuserar på att lära ut de mest efterfrågade tekniska stackarna och på att utveckla ett tankesätt som inkluderar lagarbete, problemlösning, ledarskap, effektiv kommunikation, anpassningsförmåga och mycket mer.

Bootcampen för frontendutveckling täcker en mängd olika ämnen, inklusive HTML, CSS, JavaScript, React, Next.js, Redux, SCSS, TypeScript, Git, Figma och responsiv webbdesign. Back End Development Bootcamp täcker ämnen som PHP, objektorienterad programmering, ramverk, relationsdatabaser, Git och webbtjänster. Under hela kursen kommer studenterna att bygga applikationer på serversidan för att lägga till sina portföljer.

Jagaad Academy välkomnar både nykomlingar och individer med tidigare erfarenhet av kodning. Antagningsförfarandet genomförs via en guidad onlineregistreringsprocess, som omfattar en logisk och teknisk begåvningsquiz, ett kunskapstest i engelska och en valfri HR-intervju.

Jagaad Academy erbjuder omfattande karriärtjänster till sina studenter, inklusive 1:1 coachning med hårda färdigheter, personlig karriärcoachning och nätverksmöjligheter för att förbereda eleverna för utmaningar inom branschen. Jagaad Academy erbjuder en mängd olika betalningsalternativ, inklusive förskottsbetalning, avbetalningsplaner och betalning efter kursen, för att tillgodose dina behov. Är du redo att kickstarta din karriär inom teknikbranschen? Utöver att vara en standard onlinekurs erbjuder Jagaad Academy värdefullt stöd för att skapa din portfölj och ditt CV, vilket säkerställer att du börjar din karriär på rätt spår. För ytterligare information, besök vår hemsida.

Studentberättelser

Frågor