Keystone logo
IU International University of Applied Sciences – Online

IU International University of Applied Sciences – Online

IU International University of Applied Sciences – Online

Introduktion

Vad vi gör annorlunda

IU International University of Applied Sciences tillhandahåller kvalitetsprogram för kandidat-, master- och MBA-grader med ett helt nytt tillvägagångssätt. Vi har etablerat campus för studenter som vill slutföra sina studier på plats men erbjuder även våra fullständiga program online för distansutbildning. Den senaste utvecklingen i vår historia: Berättigade studenter kan kombinera både online- och campusstudier och växla mellan de två. På så sätt gör vi det möjligt för studenter att utvecklas på en personlig och professionell nivå och bidra till att avancera sina karriärer genom framtidsinriktade, flexibla studier.

Erfarenheter med IU International från IU i Vimeo.

Vårt uppdrag

Det som driver oss är det som driver dig: Vi utformar våra program och kurser för att vara så flexibla och innovativa som möjligt – utan att ge avkall på kvaliteten. Vi levererar specialistkompetens och innovativa läromedel samt fokuserar på utmärkta studenttjänster och professionell rådgivning. Våra program kännetecknas av effektiv överföring av ämnesspecifika kunskaper och mjuka färdigheter för att förbereda akademiker för det internationella näringslivet.

IU: Anpassad efter den globala marknadens krav

Att studera på IU gör karriärer i en global miljö möjlig och vi välkomnar studenter från hela världen. Vi förbereder dig för din internationella karriär med internationellt relevant utbildningsinnehåll och lägger stor vikt vid att ge dig ett internationellt perspektiv för både allmänna ledningsmoduler och ämnesspecifikt innehåll. Vi förmedlar vårt internationella tänkesätt i allt vi gör för att förbereda nästa generations proffs för global verksamhet.

94 % av våra akademiker hittar ett jobb inom de tre första månaderna efter examen och efter två år har i genomsnitt 80 % ledningsansvar. Dessa utmärkta resultat är baserade på det faktum att vi, förutom att lära ut professionell expertis, fokuserar på att träna social och interkulturell kompetens. IU är stolta över sina utexaminerade och de imponerande karriärer de har byggt upp.

  • Ackrediterad och erkänd över hela världen: Lyft din karriär med en europeisk examen
  • Prisvärda grader: Få ett stipendium på upp till 75%
  • Flexibla betalningsalternativ: Stressfritt och enkelt!

Två grader, dubbel fördel

IU International University of Applied Sciences (IU) har samarbetat med London South Bank University för att ge dig chansen att få din examen validerad av två institutioner. När du väljer det här alternativet tar du examen från IU med både en tysk examen och en brittisk examen, vilket ger dig ett stort karriärlyft! Denna möjlighet kommer utan extra studiekurser eller resor.

Gratis webbseminarium och frågor och svar

Webbseminarium: Studera online med IU 15:00 - 15:45 (CEST)

Ranking

Ackreditering & Ranking

Ackrediterad.

IU International University of Applied Sciences har fått systemackreditering från EQAR, FIBAA, German Accreditation Council, German Council of Science and Humanities och WES Canada. Detta innebär att deras kurser, fakultet och undervisningsmaterial matchar de rigorösa standarder som har satts för dem och att de nu kan ackreditera sina egna program.

Cambridge Assessment International Education / High School Diploma Study Pathway .

IU är den första onlineuniversitetspartnern till Cambridge Internationals gymnasieexamen Pathway . Genom att arbeta med Cambridge erbjuder IU studenter en speciell chans att avsluta sin gymnasieexamen medan de studerar för en kandidatexamen. Eftersom de krävs för din kandidatexamen är dessa gymnasiekurser kostnadsfria. Studien Pathway är en unik 12 månaders kurs med en 150-timmars arbetsbelastning som du tar vid sidan av dina kandidatkurser. Pathway avslutas med ett prov som kan göras om ett oändligt antal gånger.

Prisbelönt.

I den nuvarande CHE-rankingen (2020-2022) toppar IU fältet Business Administration i kategorierna "Allmänna studievillkor", "Kontakt med föreläsare", "Erbjudna studieprogram", "Examinationer", "Studieorganisation" och "Praktiskt Orientering," vann totalt sex av 25 kategorier och uppnådde fler toppkategorirankningar än någon av de mer än 300 institutionerna. IU fick ett 5-stjärnigt betyg för onlineinlärning och ett betyg på 99 av 100 i QS, Quacquarelli Symonds, Stars Report, vilket gör det till det första tyska universitetet att få en sådan ranking. Den fick också FIBAA Premium Seal for Digital Excellence och har utmärkt sig i 15 av 23 kriterier, inklusive kategorier som Future Orientation, Knowledge Management, Quality Assurance of Teaching och behålla betyget under de kommande fem åren. Det är den enda utbildningsleverantören som får DtGV:s Service Award 2022 från German Society for Consumer Studies med tanke på att den har en engagerad akademisk personal och utbildade studiecoacher som ser till att studenterna får stöd under hela sina studier.

Ansluten.

IU är medlem i Business Graduate's Association, Online Learning Consortium, AASCB och UNESCO:s Global Education Coalition. Dessa medlemskap ger dem kopplingar till andra institutioner, företag och icke-statliga organisationer samt högklassiga utbildningar och utvecklingskurser för livslångt lärande. Genom att utnyttja den senaste tekniken hjälper IU elever i behov att fortsätta sin utbildning och fortsätta livslångt lärande.

Platser

  • Bad Honnef, Tyskland

Frågor