Keystone logo
© CODE
IU International University of Applied Sciences - Online Studies

IU International University of Applied Sciences - Online Studies

IU International University of Applied Sciences - Online Studies

Introduktion

Om IU

Som Tysklands största universitet är IU International University of Applied Sciences hem för en mångsidig studentkår som överstiger 100 000 individer från över 153 länder . IU utmärker sig genom att erbjuda statsackrediterade högkvalitativa kandidat-, master- och MBA-program, alla levererade på engelska och kännetecknas av ett innovativt tillvägagångssätt.

IU:s program är högt ansedda och ståtar med en imponerande rekommendationsgrad på 96%. De är avsiktligt utformade för att ge eleverna oöverträffad flexibilitet i sin utbildningsresa. Med hjälp av en helt integrerad digital plattform och banbrytande inlärningsverktyg ger IU dig möjlighet att tjäna en 100 % onlineexamen skräddarsydd efter ditt individuella schema.

IU:s program är utformade med den upptagna professionella i åtanke: de ger en ny nivå av flexibilitet så att du kan balansera studier och arbete, liv eller familj. Betygsatt 5 stjärnor på QS, deras onlineutbildningar gör det möjligt för dig att tjäna en tysk examen var som helst i världen, heltid eller deltid. Med deras helt integrerade digitala plattform och innovativa lärverktyg som innehåller AI-teknik som ChatGPT och Syntea, kan du skräddarsy din inlärningsresa efter dina egna behov och schema. Det är därför 96 % av deras studenter rekommenderar att studera på IU.

För dem som vill studera och bo i Tyskland erbjuder IU även blandade program på campus på sina campus i Berlin och Bad Honnef. Du kan dra nytta av ett mer strukturerat schema, samtidigt som du kan njuta av viss flexibilitet tack vare blandningen av personliga handledningar och självstudier online. På så sätt kan du fördjupa dig i ett främmande land, bygga upp ditt sociala och professionella nätverk och utforska alternativen för arbete och studier. I slutet av dina studier kommer du också att vara berättigad till ett 18-månaders efterstudievisum för att börja din karriär i Tyskland.

Ta reda på mer om IU.

Vad IU gör annorlunda

IU tillhandahåller kvalitetsprogram för kandidat-, master- och MBA-grader med ett helt nytt tillvägagångssätt. IU har etablerat campus för studenter som vill slutföra sina studier på plats men erbjuder också program 100% online för distansutbildning. Berättigade studenter kan kombinera både online- och campusstudier och växla mellan de två. På så sätt ska studenterna utvecklas på en personlig och professionell nivå och bidra till att avancera sin karriär genom framtidsinriktade, flexibla studier.

Varför IU?

 • Prisvärt: Njut av rabatter på onlinekursavgifter på upp till 50 %
 • Flexibla betalningsalternativ: Månatliga avbetalningar eller betala i sin helhet i förskott
 • All inclusive avgifter: Kursmaterial ingår, inga ansökningsavgifter Flexibel
 • Börja online direkt utan fasta terminsintag
 • Studera och ta prov 100 % online , i din egen takt och schema - 24/7 tillgång till IU:s digitala läromedel, var du än är Karriärorienterad
 • IU erbjuder examina inom efterfrågade områden, med inriktningar
 • Kurser kombinerar teori och praktisk tillämpning genom verkliga fallstudier
 • Lär dig av branschfolk som är experter inom sina områden

Lyckas globalt med IU

Med IU kan du öppna dörrar till karriärmöjligheter över hela världen. Deras statligt ackrediterade program kommer att utrusta dig med branschrelevant kunskap och efterfrågade färdigheter så att du kan sticka ut på den globala arbetsmarknaden. Att studera på IU ger dig också tillgång till deras exklusiva karriärtjänster online och evenemang och kopplar dig till deras globala nätverk av akademiska partners så att du kan studera i USA, Kanada eller Australien.

IU: Inriktad på kraven på den globala marknaden

Att studera på IU gör karriärer i en global miljö möjlig och vi välkomnar studenter från hela världen. IU förbereder dig för din internationella karriär med internationellt relevant utbildningsinnehåll och ägnar stor uppmärksamhet åt att ge dig ett internationellt perspektiv för både allmänna ledningsmoduler och ämnesspecifikt innehåll. IU förmedlar sitt internationella tänkesätt till alla och förbereder nästa generations proffs för globala affärer.

94 % av IU:s utexaminerade får jobb inom de tre första månaderna efter examen och efter två år har i genomsnitt 80 % ledningsansvar. Dessa utmärkta resultat är baserade på det faktum att de, förutom att undervisa i professionell expertis, fokuserar på att träna social och interkulturell kompetens.

IU:s uppdrag

Det som driver IU är det som driver dig: IU designar sina program för att vara så flexibla och innovativa som möjligt – utan att ge avkall på kvaliteten. De levererar specialistkompetens och innovativt läromedel samt fokuserar på utmärkta studenttjänster och professionell rådgivning. IU:s program levererar ämnesspecifika kunskaper och mjuka färdigheter med ett framtidsorienterat förhållningssätt och digitala verktyg för att förbereda akademiker för det internationella näringslivet.

Gratis webbseminarium och frågor och svar

Webbseminarium: Studera online med IU 18:00 - 19:00 (CEST)

Visumkrav

• Studenter som planerar att genomföra alla sina studier online via IU:s virtuella campus, behöver inte skaffa uppehållstillstånd – oavsett medborgarskap.

Stipendier och finansiering

Säkra din drömkarriär – Spara upp till 50 %!

Gå med i IU:s ackrediterade onlineprogram och spara upp till 50 % på dina studieavgifter.

Med IU:s banbrytande onlinecampus och digitala lärresurser får du tillgång till prisvärd utbildning av hög kvalitet.

Den bästa delen? Du bestämmer när du ska börja!

* Obs: Denna exceptionella rabatt gäller exklusivt för onlinestudiemodellen. För insikter om studierabatter på campus, kontakta IU:s studierådgivningsteam.

Ranking

Ackrediteringar, rankningar och medlemskap

Ackreditering

IU International University of Applied Sciences har fått systemackreditering från EQAR, FIBAA, German Accreditation Council, German Council of Science and Humanities och WES Canada. Detta innebär att deras kurser, fakultet och undervisningsmaterial matchar de rigorösa standarder som har satts upp för dem och att de nu kan ackreditera sina egna program.

Cambridge Assessment International Education / High School Diploma A-Levels

IU är den första onlineuniversitetspartnern till Cambridge Internationals gymnasieexamen A-Levels. Studenter har nu en chans att få ett gymnasieexamen medan de studerar för en kandidatexamen – utan extra kostnad. A-Levels är en unik 12-månaderskurs med 150 timmars arbetsbelastning, som du tar vid sidan av dina kandidatkurser. A-nivåerna avslutas med ett prov som kan göras om ett oändligt antal gånger.

Priser och rankningar

IU är det första tyska universitetet att få 99/100 på QS Stars Report, men de toppade också 6 av 25 kategorier i Tysklands största universitetsranking av CHE. IU:s online MBA-program rankades nyligen på 26:e plats i Europa i den prestigefyllda QS Online MBA-rankingen, en imponerande prestation och ett erkännande på den internationella scenen.

Medlemskap

IU är medlem i Business Graduate's Association, Online Learning Consortium, AASCB och UNESCO:s Global Education Coalition. Dessa medlemskap ger dem kopplingar till andra institutioner, företag och icke-statliga organisationer samt högklassiga utbildningar och utvecklingskurser för livslångt lärande. Genom att utnyttja den senaste tekniken hjälper IU elever i behov att fortsätta sin utbildning och fortsätta livslångt lärande.

Globalt erkännande och akademiska partners

Globalt erkännande

Eftersom IU erkänns av WES Canada och USA, kan deras examina omvandlas till poäng enligt lokala akademiska standarder i Canadian Immigration Point System och American Immigration Assessment Scheme. I april 2023 blev IU det första tyska universitetet att vara medlem i Association of Indian Universities (AIU), den enda offentliga myndigheten i Indien som utreder utländska institutioner. Detta innebär att deras program på campus erkänns av arbetsgivare i Indien och andra Commonwealth Nations.

Akademiska partners

Genom partnerskap med akademiska institutioner från hela världen erbjuder IU ett mer prisvärt sätt för studenter att studera och bo utomlands. IU Study Abroad Alliance låter studenter börja en examen online vid IU och slutföra den vid ett partneruniversitet i USA, Kanada, Australien eller Europa, där karriärmöjligheterna är rikliga.

Platser

 • Berlin

  Frankfurter Allee,73a, 10247, Berlin

  Frågor