Globalt diplom i professionell matlagning
International Culinary Studio
Nyckelinformation
Campus läge
Canterbury Plains, Nya Zeeland
språk
Engelsk
Studieformat
Blandad
Varaktighet
36 Veckor
Takt
Heltid
Studieavgifter
USD 2 499 *
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Jun 2024
* räntefria betalningsalternativ tillgängliga
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Efter avslutat Global Diploma in Professional Cookery och tillhörande branschtimmar kan innehavaren tilldelas Worldchef Certified Commis Chef -märket. Det betyder att de är en professionell kock som har erfarenhet av att arbeta i en matservering. De ingår i en köksbrigad och ansvarar för att utföra en mängd olika matlagnings- och bakningsuppgifter, under överinseende av en professionell kock.
Flexibilitet:
Har du ett heltidsjobb, familjeförpliktelser eller bara studera bättre på ett flexibelt schema?
Prisvärd:
Inga pendlingskostnader och onlinestudier är betydligt billigare
Anpassningsbart lärande:
- Att studera online utvecklar självdisciplin, självmotivation och bättre kommunikationskunskaper
- Personlig en -till -en -undervisning
- Granska läromedel eller öva så många gånger du behöver
När du studerar hos oss gör du:
- Gå med i en global gemenskap av studentkockar som också studerar online
- Små grupper av studenter tilldelas och mentoreras av en erfaren industrikockinstruktör som ger personlig vård och stöd
- Behöver inte ta ledigt från jobbet för att gå på lektioner
- Kan arbeta igenom ditt material för att passa ditt schema och vara flexibel med dina studietider
- Har obegränsad tillgång till ett exklusivt kulinariskt bibliotek samt hundratals recept och videor
- Kommer att ta examen med verkliga färdigheter som hjälper dig att lyckas på dagens konkurrenskraftiga arbetsplats
- Få tillgång till vårt Alumni Network of Chefs som arbetar över hela världen
- Ha en färdig e-portfölj (online-CV) och digitalt märke-var redo att söka jobbet du förtjänar!
Vår onlineplattform är spännande, interaktiv och användarvänlig - Kvalitetsutbildning online från alla kök. Vårt team är till hands och redo att komma igång med att uppnå dina kulinariska drömmar!
Antagningar
Läroplan
Kursinnehåll:
- Matsäkerhet inom catering
- Säkerhet på jobbet
- Introduktion till grundläggande köksprocedurer
- Förbered mat för kall presentation
- Hållbarhet för professionella inom matservice
- Introduktion till näring
- Förbered, laga och avsluta fond, soppor och såser
- Introduktion till besöks- och cateringbranschen
- Förbered, laga och avsluta grönsaker, frukter och baljväxter
- Hälsosam mat & specialkost
- Förbered, tillaga och avsluta ris, spannmål, mjölprodukter och äggrätter
- Förbered, laga och avsluta varma och kalla desserter och puddingar
- Förbered, tillaga och avsluta fisk och skaldjur
- Cateringdrift, kostnader och menyplanering
- Förbereda, laga och färdigställa bageriprodukter
- Förbered, tillaga och avsluta kött, fågel och slaktbiprodukter
Studentberättelser
Om skolan
Frågor
Liknande kurser
Certifikat i kulinariska färdigheter (online)
- Online Canada
- Toronto, Kanada