Global Advanced Diploma in Professional Cookery
International Culinary Studio
Nyckelinformation
Campus läge
Canterbury Plains, Nya Zeeland
språk
Engelsk
Studieformat
Blandad
Varaktighet
36 Veckor
Takt
Heltid
Studieavgifter
USD 2 999 *
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Jun 2024
* räntefria betalningsalternativ tillgängliga
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Efter avslutad Advanced Global Diploma in Professional Cookery och tillhörande branschtimmar kan innehavaren tilldelas Worldchef Certified Chef de Partie -märket. Detta innebär att de är en erfaren professionell kock som arbetar under ledning av en souskock eller en kökschef. Inom denna roll är individen ansvarig för att driva en eller flera avsedda sektioner i köket, till exempel grill, sås, skåp och/eller konditorivaror.
Flexibilitet:
Har du ett heltidsjobb, familjeförpliktelser eller bara studera bättre på ett flexibelt schema?
Prisvärd:
Inga pendlingskostnader och onlinestudier är betydligt billigare
Anpassningsbart lärande:
- Att studera online utvecklar självdisciplin, självmotivation och bättre kommunikationskunskaper
- Personlig en -till -en -undervisning
- Granska läromedel eller öva så många gånger du behöver
När du studerar hos oss gör du:
- Gå med i en global gemenskap av studentkockar som också studerar online
- Små grupper av studenter tilldelas och mentoreras av en erfaren industrikockinstruktör som ger personlig vård och stöd
- Behöver inte ta ledigt från jobbet för att gå på lektioner
- Kan arbeta igenom ditt material för att passa ditt schema och vara flexibel med dina studietider
- Har obegränsad tillgång till ett exklusivt kulinariskt bibliotek
- Kommer att ta examen med verkliga färdigheter som hjälper dig att lyckas på dagens konkurrenskraftiga arbetsplats
- Få tillgång till vårt Alumni Network of Chefs som arbetar över hela världen
- Ha en färdig e-portfölj (online-CV) och digitalt märke-var redo att söka jobbet du förtjänar!
Vår onlineplattform är spännande, interaktiv och användarvänlig - Kvalitetsutbildning online från alla kök. Vårt team är till hands och redo att komma igång med att uppnå dina kulinariska drömmar!
Antagningar
Läroplan
- Övervaka personalutbildning
- Resurshantering inom matberedning
- Livsmedelssäkerhetstillsyn för catering
- Menyplanering och kostnadsberäkning
- Globala influenser på att äta och dricka
- Övervaka livsmedelsproduktion
- Hållbarhet för professionella inom matservice
- Projekt 1: Mat- och dryckevent – Planera och hantera ett cateringevenemang som visar avancerade matlagningsfärdigheter
- Projekt 2: Applied Food Project – Forska, designa, utveckla och sälja ett livsmedelssortiment med hjälp av avancerad matlagningsteknik
Studieavgift för programmet
Studentberättelser
Om skolan
Frågor
Liknande kurser
Professionell europeisk kock (PEC)
- The Hague, Nederländerna
- Amsterdam, Nederländerna