Baserat i Christchurch, Nya Zeeland, är vi engagerade i att erbjuda professionell, utmärkt teknikdriven utbildning levererad i ett blandat inlärningsformat. Vi erbjuder ackrediterade kurser samt en rad branschspecifika online-kulinariska kurser inom hobby och juniorkock internationellt.
Blandat lärande lärs av branschledande kockpedagoger och kombinerar personlig undervisning och online-utbildning. Den blandade inlärningsmetoden är extremt flexibel, vilket innebär att gästfrihetsstudenter kan studera och arbeta samtidigt.
Vi arbetar nära våra studenter för att erbjuda vårt unika karriärrelaterade program, som för vissa kursalternativ inkluderar en branschekonomi, vilket säkerställer att eleverna får nödvändiga färdigheter för att vara trygga i en kommersiell kulinarisk miljö.
- Våra värderingar
Excellens, integritet, innovation, empati, passion och kreativitet
- Vårt syfte
Tillhandahåller utmärkt teknikdriven matlagning.
- vår filosofi
International Culinary Studio har åtagit sig att tillhandahålla utmärkt kulinarisk utbildning online, så att studenter kan studera och arbeta, samtidigt som de slutför en internationellt ackrediterad kvalifikation, och därmed säkerställa dem kvalitetspositioner i kök runt om i världen.
Vi är
Den ledande privata utbildningsleverantören av ackrediterade internationella kulinariska kvalifikationer online till lokala eller internationella studenter.
Vår unika undervisningsfilosofi som omfattar en 360 graders-hi-touch studentmodell använder ett modernt tillvägagångssätt för att säkerställa att eleverna spelar en aktiv roll i sin egen inlärningsupplevelse. Lärda av branschledande kockpedagoger får våra studenter utbildning i världsklass med hjälp av teknik som kombinerat med branscherfarenhet och tillgång till vårt International Alumni Network of Chefs säkerställer att de är väl förberedda för en karriär inom kulinarisk var som helst.
Vi erbjuder en unik och kreativ affärsmiljö, så att våra anställda och studenter kan utvecklas och växa. Vi är fast beslutna att bygga solida och varaktiga relationer inom besöksnäringen och strävar efter att hjälpa varje elev att få lämplig anställning eller nå sina personliga kulinariska drömmar och mål.
Varför ska du studera med International Culinary Studio ?
- Flexibilitet
Studera på ett flexibelt schema som passar din livsstil, arbete och familjeförpliktelser
- överkomliga
Inga pendlingskostnader och onlinestudier är betydligt billigare
- Anpassningsbart lärande
Utvecklar självdisciplin, självmotivation och bättre kommunikationskunskaper
- En på en undervisning
Personlig individuell undervisning med en fullt ackrediterad kockinstruktör
- Erkänd kvalifikation
Omfattande utbud av globalt erkända ackrediterade kurser som erbjuds
- Omfattande bibliotek
Tillgång till utmärkt stödmaterial inklusive en ordlista och en rad utskrivbara recept
- Live videoklasser
Spelade in livevideoklasser för att se så många gånger som behövs
- Tjäna medan du lär dig
Jobbar du redan? Karriär byte? Bli kvalificerad medan du fortfarande är anställd
- Tillgänglighet
Mycket av kursinnehållet kan ses via en app när som helst, var som helst, på vilken enhet som helst
- Digital märkning
Ta dina prestationer globalt med din online-portfölj och digitala märke
- Inlärningshinder?
Personlig studenthandledning och inlärningsmodell övervinner många inlärningssvårigheter
- Verkliga världskunskaper
Ta examen med verkliga färdigheter som hjälper dig att lyckas på dagens konkurrenskraftiga arbetsplats
Res världen runt med ditt globalt erkända gästfrihetscertifikat för digitala märken och stick ut från mängden
Culinary Karriär Pathway
Det finns fyra typer av kockar inom de flesta professionella kök, som verkar inom en rankad eller hierarkisk struktur. Dom är:
- kockar som lärlingar eller praktikanter, kända som Commis Chefs
- sektionskockar, kända som Chefs de Partie eller Line Cooks
- Sous Chefs, som fungerar som nästkommanderande i köket
- Chef/Executive Chefs, som är ansvariga för hanteringen av hela köket och även kallas Chefs de Cuisine.
