Keystone logo
International Business Academy

International Business Academy

International Business Academy

Introduktion

Om IBA

IBA International Business Academy utvecklar och levererar högskoleprogram som fungerar i den verkliga världen. Vi är en av landets mest internationellt orienterade affärsakademier, med över 85 utomeuropeiska partnerinstitutioner över hela världen.

Fakta

IBA har:

  • 1.430 heltidsstudenter
  • 3.200 deltidsstuderande

Vi erbjuder

IBA erbjuder högskoleprogram på AP, Professional Bachelor och Master-nivåer inom områden som finans, försäljning och marknadsföring, kommunikation, teknik och webb, produktion och management, bland andra.

Dessutom erbjuder vi olika vidareutbildningar och korta kurser till affärsfolk som behöver en uppgradering till sin skicklighet, tillsammans med 6-veckors kurser för arbetssökande inom ett brett spektrum av områden.

Utbildning som fungerar

På IBA brinner vi för att utveckla och leverera utbildningsprogram som fungerar i den verkliga världen och skapa värde för både företag och människor.

Inom programmen kombinerar vi teori med praktiska färdigheter, baserade på fall och projekt, i samarbete med näringslivet - med praktikplatser som standard, eller baserat på vuxna studenters ordinarie arbetsdagar inom ett företag.

IBA lägger också fokus på forskning, innovation och utveckling, i samarbete med ett brett spektrum av företag och partnerinstitutioner, såväl i Danmark som utomlands.

122329_fac.jpg

Den nya, moderna byggnaden ligger precis vid floden och erbjuder studenter en fantastisk studiemiljö.

partners

IBA arbetar med över 85 universitet och institutioner över hela världen, från utomeuropeiska eller långtgående länder som Kina, Sydkorea, Brasilien och Amerika, till europeiska länder som England, Frankrike, Spanien och Rumänien.

Vi är aktiva medlemmar i Network of International Business Schools (NIBS). Studieresor, student- och medarbetarutbyte, samt konferenser och utvecklingsprojekt, organiseras alla genom detta nätverk av internationella partners. IBA-studenter deltar också i internationella falltävlingar.

IBA: s masterprogram är ackrediterade av Leeds Beckett University och Coventry University. Många av våra internationella partneruniversitet erbjuder också IBA-studenter direkt tillgång till sina högre utbildningsprogram.

IBA har Erasmus Charter. Enskilda studenter från våra partnerinstitutioner är därför välkomna här som utbytesstudenter, precis som våra danska studenter har många möjligheter att inkludera en utlandsresa som en del av sina studier.

122330_fac2.jpg

IBA i antal

Totalt har IBA cirka 4 700 studenter årligen - representerade av 1 500 heltidsstudenter och 3 200 studenter på professionella utvecklingskurser.

Studenter kommer från både Danmark och utomlands och utgör grunden för en spännande, attraktiv och internationell studentmiljö.

anställda

IBA har cirka 120 fast anställda och 80 frilanslärare och föreläsare.

Platser

  • Kolding

    Havneparken 1, 6000, Kolding

Frågor