Keystone logo
Interaction Design Foundation

Interaction Design Foundation

Interaction Design Foundation

Introduktion

Vi är en rörelse för att skapa tillgänglig och prisvärd Ivy League-nivå designutbildning

OM Interaction Design Foundation

Vi är ett oberoende ideellt initiativ med ett mål som låter som en paradox för att höja nivån på global designutbildning till en Ivy League-standard, samtidigt som vi sänker kostnaderna så lågt som möjligt. Så, vi demokratiserar lärandet genom att ge högkvalitativa kurrikulära material, och vi strävar efter att hitta den perfekta balansen mellan akademisk rigor och praktisk relevans.

Inrättades 2002 i Danmark, inspirerades vi av det skandinaviska utbildningssystemet för att skapa lågkvalitativ utbildning av hög kvalitet för att förändra hur människor lär sig vetenskap, konst och inveckling av design. Sedan 2002 har vi byggt upp ett hållbart samarbets- och utbildningsplattform och har vuxit vårt globala samhälle för att nå 454 lokala grupper i 90 länder.

Vi fortsätter att samarbeta med toppuniversiteter och företag, som Stanford, Cambridge och SAP Labs, liksom sådana noterade författare som Clayton Christensen och Don Norman, för att dela med oss ​​av våra kunskaper med över en miljon designers varje månad.

Hur förändrar vi designutbildning

Utbildning och professionell utveckling

Vi erbjuder ett unikt och omfattande bibliotek med designrelaterade läroböcker och omfattande instruktörsledda online kurser. Medlemmarna får också praktisk erfarenhet genom deltagande i verkliga projekt och designaktiviteter. Emellertid förekommer utbildningen också utanför kurser: Medlemmar lär sig av varandra via professionella diskussionsforum, genom lokala möten och genom att delta i IDFs globala designevenemang.

Utveckling av ledarskapsfärdigheter

IDF-medlemmar får möjlighet att träna i olika ledarroller. Beroende på deras preferenser och förmågor kan de vägleda junior designers, hantera projekt, volontär att leda ett lokalsamhälle eller spela en global roll vid IDF. För dem som behöver utarbetat coachningsförmåga i sitt arbete, erbjuder vi en omfattande utbildning på coaching i designprofessionen, tillsammans med möjlighet att träna genom att coacha medlemmar i IDF Design League.

IDF: s process innefattar en noggrant balanserad blandning av subjektiva och objektiva bedömningsfaktorer. Det slutgiltiga erkännandet av kursdeltagarens kunskapsnivå i UX tilldelas efter en noggrann bedömning av personens kompetens av hans / hennes kursinstruktörer, personliga tränare och IDF-styrelsen.

Bidrag till yrket

Bevisade experter inom UX kan bidra till kvaliteten på utbildningen och professionella tjänster genom att utveckla utbildningsmaterial och läroböcker eller genom att tjänstgöra på IDF-styrelsen. Vi erbjuder också enastående publiceringsmöjligheter med omedelbar räckvidd till vår miljonstarka målgrupp.

Anställa och utveckla personal

Vi hjälper företag, från de minsta till de största som SAP och Accenture, att skapa bra kundupplevelser på det mest säkra sättet. IDF Company Membership gör det möjligt för företagsledare att:

  • Få tillgång till världens största samhälle av UX-designers
  • Bygg UX-design och forskningskompetens i sina företag genom att ta instruktörledda kurser hemma eller på jobbet - de är helt självmassiga för att rymma upptagna scheman
  • Lösa faktiska affärsproblem genom att få hjälp från IDF: s världsomspännande nätverk av professionella proffs och tränare
  • Administrera individuella medlemskap och företagsredovisning utan problem eller oförutsedda utgifter

Platser

  • Copenhagen

    Copenhagen, , Copenhagen

Frågor