Keystone logo
© Carrianna Field
Instituto Artes Visuales

Instituto Artes Visuales

Instituto Artes Visuales

Introduktion

Den Institute of Visual Arts Det är en privat institution som sedan 1994 är tillägnad de specialiserade områdena grafisk design, multimedia skapande, utveckling av kommunikation för webb och rörlig grafik utbildning.

mission

Vid framställning av studenten försöker kombinera tekniska och konceptuella kunskaper om olika områden. Den teoretiska och praktiska metod tillåter eleverna att gå vidare genom att utveckla övningar som tillåter tillgodogöra sig teori lärs ut tidigare och ta professionella arbetsprocesser.

Syften

De primära målen med detta centrum är:

  1. Utbilda studenter uppdaterats korrekt i discipliner i samband med grafisk design, rörlig grafik och webbutveckling av kommunikation innehåll.

Att utbilda studenter i utvecklingen läge professionellt arbete. Vår utbildning bygger på framsteg i kunskapen om olika områden genom att genomföra genom information. Öka kreativiteten och utveckling av konstnärliga färdigheter studenten. Uppmuntra personliga initiativ och innovativa professionell attityd.

Dessa mål genomförs i de olika utbildningar som erbjuds av centrum: Karriär i bildkonst, Master of Arts och kommunikation, Master i grafisk design eller Master i Multimedia och Internet samt olika professionella kurser inom grafisk design, webb grafisk design, fotografi och Digital Video, typografisk design, grafisk design, Editorial design, förpackningsdesign ...

Platser

  • Spain Online

    Spain Online, Spanien

Frågor