Keystone logo
© Carrianna Field
INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global

INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global

INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global

Introduktion

Vem vi är

INISEG är ett internationellt institut för studier som föddes som ett behov av att leverera till alla framtida studenter all utbildning, studieinformation, aktiviteter och professionella möjligheter som utvecklas inom området Global Security.

Institutet grundades i januari 2017, under ledning av Manuel González Folgado, en framstående yrkesverksamma inom säkerhetsområdet med mycket viktiga specialiseringsstudier inom sektorn, och är en viktig innovativ referens i språkkurser i Spanien, öppningsmöjligheter för tillgång till yrkesutbildning i mer än 18 år på marknaden och spelar för närvarande rollen som VD för Aucal Foundation och företagschef för Aucal Business School.

Av denna anledning, och på grund av vikten av att nå alla användare som vill utvecklas inom denna sektor, har Aucal och INISEG gått ihop för att göra

möjlig detta verkliga tillfälle att erbjuda den bästa kvaliteten på träning, tillgång till aktiviteter i området, tillgång till ett komplett dokumentationscenter inom sektorn och möjlighet till kontinuitet i studier inom säkerhetsområdet.

Efter 18 år som tillhandahåller onlineträning bildas institutet för att korsa gränserna i regionen och bli en reell referens som en ledande institution inom området global säkerhet, liksom i tvärvetenskaplig analys av frågor om internationella studier som terrorism Internationell, Corporate Cybersecurity, Kriminologi, Militärhistoria och Offentlig och Privat Säkerhet.

Aucal Foundation

Aucal Foundation är en utbildningsinstitution med en innovativ karaktär och är oroad över utvecklingen av ny teknik som tillämpas på den akademiska världen och träningsvärlden. Som ett resultat av detta intresse föddes Aucal-projektet som kändes i Spanien som handelsskola specialiserat på säkerhetssektorn. erbjuder uteslutande alla online, blandade och ansikte mot ansikte kurser som erbjuds av INISEG inom sitt brett utbud av kurser, och från vilka studenter kan få tillgång till stipendier, betalningsförmåner, bonusar och speciella kampanjer genom denna prestigefyllda företagsskola , som presenterades för mer än 18 år sedan på nätutbildningsmarknaden i Spanien och med mer än 45000 studenter som redan är utbildade och kvalificerade.

På samma sätt deltar Aucal Foundation i externa projekt där den fungerar som samarbetspartner.

mission

Vårt uppdrag är att utbilda yrkesverksamma i framtiden, svara på de utbildnings- eller specialiseringsbehov som marknaden kräver hela tiden för att utöka den tekniska profilen för proffs och deras arbetskonkurrens.

värden

Vi bygger vår verksamhet på innovation, främjar entreprenörsanda. Vi skickar inte bara kunskap, men vi vill också införa våra elever professionella färdigheter så att de kan få ut det mesta som experter.

kvalitet

På INISEG anser vi att det är viktigt att undervisa koncept men ännu mer som de lär sig. Därför erbjuder vi kvalitetsinformation baserat på praktisk tillämpning och så dynamisk som möjligt så att det är ett effektivt och underhållande lärande. .

Ett steg bortom

INISEG har andra viktiga samarbetspartners som möjliggör det pedagogiska uppdraget som en organisation och skapar ett av de modernaste digitala historiska dokumentationscentra i säkerhetsområdet som gör att studenter och användare i allmänhet kan få viktiga och relevanta uppgifter på detta område.

Bland de sektioner som användarna kommer att hitta på denna fullständiga hemsida kan vi namnge några mycket viktiga sådana som webbinars, pedagogiska verkstäder, klassrum och volontäraktiviteter införda i vissa träningsprogram, allmänna evenemang, seminarier, digitala mässor, viktigaste utbildningar inom sektorn. många publikationer som alltid uppdateras till förmån för alla intresserade.

Tack vare banan och den permanenta utbytet med studenter från hela världen börjar INISEG med ett nätverk av kontakter, allianser och viktiga avtal med ledande enheter inom sektorn och

vars mål är att ge största möjliga tillgång till den studie som alla intresserade användare vill uppnå.

INISEG definierar tre huvudlinjer:

 • Generering av relevant kunskap i internationella säkerhetsstudier
 • Kommunikation av relevant kunskap i internationella säkerhetsstudier
 • Utbildning och etablering av specialister

Platser

 • Madrid

  Paseo de las delicias, 31, 28045, Madrid

 • Zamora

  Postigo de Nuestra Señora 2, , Zamora

  Frågor