Keystone logo
Informa – Defence & Security

Informa – Defence & Security

Informa – Defence & Security

Introduktion

Informa är en ledande internationell grupp för evenemang, intelligens och vetenskaplig forskning.

Vårt syfte är att förkämpa specialisten. Genom hundratals kraftfulla varumärken arbetar vi med företag och proffs på specialmarknader, och ger de anslutningar, intelligens och möjligheter som hjälper kunder att växa, göra affärer, göra genombrott och fatta bättre informerade beslut.

Informa är noterat på London Stock Exchange och medlem i FTSE 100, med över 11 000 kollegor som arbetar i mer än 30 länder.

JESHOOTS.com / Pexels

129048_pexels-photo-1040157.jpeg

Vad vi gör

För att växa, göra affärer, göra genombrott och fatta bättre informerade beslut behöver specialister stöd från andra specialister.

Informas ledande varumärken och expertteam driver evenemang och utställningar, levererar intelligensbaserade produkter och datadrivna tjänster, samlar samhällen personligen och digitalt och ger tillgång till banbrytande forskning för specialkundsamhällen över hela världen.

Var och en av våra fem verksamhetsavdelningar har ett tydligt fokus. Läs mer om varumärken, produkter och tjänster som tillhandahålls av våra divisioner nedan och se vår organisationsstruktur och de vägledande principerna som ligger till grund för vår verksamhet.

Historia

Informa bildades 1998 och har genom tillväxt och förvärv blivit en ledande internationell grupp för evenemang, intelligens och vetenskaplig forskning.

Några av våra varumärken har en historia som går mycket längre tillbaka, inklusive Lloyd's List, nu en del av Informa Intelligence, och Philosophical Magazine, en Taylor & Francis-tidning.

Strategi

Informa verkar på en växande, global marknad för professionell, kommersiell och akademisk kunskap och information.

Vårt mål är att skapa ett konsekvent hållbart värde för aktieägarna och upprätthålla positiva, långsiktiga relationer med kunder, leverantörer och våra samhällen.

Vi gör detta genom att utnyttja idéer och bidrag från våra kollegor, vår kultur, varumärken, kund- och partnerrelationer, finansiellt kapital och infrastruktur för att leverera produkter, tjänster och resultat som kunderna värderar.

Platser

  • London

    Informa PLC 5 Howick Place, SW1P 1WG, London

  • London

    London, Storbritannien

    Frågor