Keystone logo
Independence University

Independence University

Independence University

Introduktion

Oavsett om du deltar online eller på vårt Utah-campus, vill vi att din utbildning med Independence University ska vara en positiv upplevelse. Det är därför vi ger dig rätt verktyg och resurser som optimerar din utbildningsframgång. På IU får studenter på campus en bärbar dator som de kan använda under skolan och behålla när de examen. Onlinestudenter får en bärbar dator och surfplatta.

FÖR ATT UPPFYLLA VÅR MISSION VI:

Ge en solid grund av specifika kompetenser som gör det möjligt för studenter att förvärva de färdigheter som krävs i sitt valda yrke.

Ge eleverna utbildning och kunskap för att bli kompetenta medlemmar i sina samhällen, så att de kan uppskatta och framgångsrikt hantera problem med mänskliga relationer som påträffas på arbetsplatsen.

Ge program som innehåller en mängd olika färdigheter som kommer att ge eleverna en mer fullständig förverkligande av världen där de bor och arbetar, så att de kan uppnå en tillfredsställande och givande karriär och livsstil.

Tjäna som en ledare för högre utbildning online i vart och ett av våra samhällen genom att ta med förslag och rekommendationer från kunniga representanter för de program som erbjuds.

Platser

  • Independence

    West College Avenue,1057, 67301, Independence

    Frågor