Keystone logo
Holos University Graduate Seminary

Holos University Graduate Seminary

Holos University Graduate Seminary

Introduktion

Vid Holos University Graduate Seminary ( HU ) förbereder vi studenterna för att integrera universella principer för andlighet och holistisk hälsa genom självutveckling, vetenskaplig utforskning och forskning och medkännande service. Holos University bygger på att utbilda forskare världen över i ämnen relaterade till subtila energier och energemedicin genom interaktiv distansutbildning. I över femton år har våra studenter genererat innovativ holistisk forskning för att utöka de omfattande fördelarna med andligt orienterad holistisk hälsa.

De mystiska traditionerna i praktiskt taget alla religioner innehåller väsentliga referenser som behandlar kroppens subtila fysiska energier, sinnets transpersonliga aspekter och andens uttrycksfulla aktivitet. Dessa traditioner finns i kärnan i holistisk mystik, andlig riktning, rådgivningsintuition och integrativ hälso- och sjukvård. Holos University Graduate Seminary ( HU ) betonar ekumeniska andliga tillvägagångssätt som uppfyller ett växande behov av ett inkluderande, holistiskt och kreativt synsätt på livet i samtida samhällen.

Som ett seminarium fokuserar At Holos University Graduate Seminary på de andliga aspekterna av dess studier och forskning. Som universitet strävar At Holos University Graduate Seminary att upprätthålla de högsta akademiska standarderna inom undervisning och forskning och fungera som en bro mellan akademiska, vetenskapliga och religiösa institutioner. HU programmets pedagogiska design, centrerad på dessa grundläggande principer, leder oundvikligen till en ny, bredare och mer expansiv förståelse av subtila energier, medvetenhet och mänsklig transformation. </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>

Holos klassstorlek är begränsad till högst tio elever. Denna klassstorlek resulterar i ett magert förhållande mellan lärare och lärare, vilket ger varje elev möjlighet till personlig uppmärksamhet som kanske inte finns på andra institutioner.

Holos University använder blandat distansutbildning för att erbjuda akademiska studier baserade på den vetenskapliga och intuitiva utforskningen av integrativ läkning, tillämpad andlighet och erkännande av de subtila energirikarna. Studier betonar självutveckling, vetenskaplig utforskning och forskning och medkännande service i världen.

Platser

  • Fair Grove

    5607 S. 222nd Road Fair Grove, MO 65648, 65648, Fair Grove

    Frågor