Keystone logo
Houston Christian University Online

Houston Christian University Online

Houston Christian University Online

Introduktion

College handlar om mer än att bara förbereda dig för din framtida karriär - det är en chans att upptäcka vem du är och vad du tror på. En HCU-utbildning förbereder dig för varje steg i din resa, från den dag du blir en Husky, till det ögonblick du tar din examen. Lär dig mer om fördelarna med att studera vid HCU, ett ledande kristet universitet baserat i Houston, Texas.

HCU har en 60-årig akademisk tradition med fokus på tro och kvalitet på lärandet. Med vår ackreditering får du en kvalitetsutbildning erkänd över hela landet. Dina kurser är när som helst på dygnet så att du kan slutföra kurser när det passar dig.

HCU Online är ett idealiskt alternativ för studenter som vill gå i skolan enligt sitt schema. Vi strävar efter att ge en bekväm möjlighet att tjäna din examen men önskar också att hålla vår undervisning bland de lägsta i landet.

Antagningar

När du har hittat rätt utbildningsprogram online följer du stegen nedan för att komma igång. För frågor om överföring till HCU, vänligen kontakta universitetet för mer information .

 1. Complete Your Application
 2. Complete the Free Application for Federal Student Aid (FAFSA)
 3. Send High School Transcript/GED
  • Undergraduate students are required to submit transcripts showing they achieved a high school general or advanced diploma or a GED with passing scores. (Waived if the student has 32 credit hours or more of transfer credit.)
  • Submit Required Documents
   1. Utskrifter: Studenter måste skicka in alla avskrifter från högskoleutskrifter från tidigare deltog institutioner (adress ovan). Officiella utskrifter bör skickas direkt från högskolan eller universitetet som tilldelade din kandidatexamen för att betraktas som officiella.
   2. Transcripts from any additional coursework since that time should also be submitted, including postbaccalaureate or graduate-level transcripts.

Obs: för internationella studenter är antagningsprocessen annorlunda och kan kräva annan dokumentation, vissa studenter kanske inte är berättigade att få amerikanskt federalt stöd för att gå på college här. Det kan vara bäst här att lista ifyllda ansökningar och sedan en länk till den internationella studentsidan som mer skulle vara en generell information om internationella studentantagningar.

Stipendier och finansiering

Det finns många typer av ekonomiskt stöd tillgängliga för studenter vid Houston Christian University. Varje ny student på grundutbildningen är berättigad till ett Freshman Merit Award baserat på deras akademiska prestationer på gymnasiet. Ytterligare stipendier är tillgängliga för både grund- och doktorander baserat på akademisk studieområde.

Federala bidrag och studielån är också tillgängliga för dem som uppfyller vissa behovsbaserade kriterier baserat på deras gratis ansökan om federalt studiestöd (FAFSA). Berättigade studenter kan också kvalificera sig för en federal arbetsstudieposition på campus.
Att gå på en högskola är en investering i din framtid. För många studenter kan ett stipendium vara ett fantastiskt sätt att finansiera den investeringen. På HCU erbjuder vi ett brett utbud av stipendier för att möta olika studenters utbildningsbehov.

Under granskningen av din antagningsansökan till HCU kommer din ansökan att granskas för att se om du uppfyller kraven för ett eller flera av följande grundutbildningsmeritstipendier eller forskarstipendier.

 • Freshman Merit Awards
 • Transfer Merit Awards
 • Additional Scholarships
 • Government Grants
 • Homeschool Student Scholarships
 • Graduate Scholarships
 • Free Transcript Evaluation

Ranking

 • HC får 2023-2024 Military Friendly Schools® Gold Standard Ranking
 • HCU utsedd till de bästa online-kristna högskolorna och universiteten
 • HCU utnämnd till de bästa onlinehögskolorna i Texas

Studentberättelser

Varför studera på Houston Christian University Online

 • Tillgänglig: Dina kurser är när som helst på dygnet så att du kan slutföra kursuppgifter när det passar dig. HCU Online är ett idealiskt alternativ för studenter som vill gå i skolan enligt sitt schema.
 • Holistisk utbildning: HCU integrerar tro och förnuft i sina akademiker så att du är förberedd inte bara för din karriär utan för ett meningsfullt liv i tjänst för Gud.
 • Utbildning av hög kvalitet: Med en etablerad 60-årig akademisk tradition fokuserad på tro och kvalitet på lärandet, kombinerat med vår ackreditering, kan du vara säker på att du får en kvalitetsutbildning som är erkänd över hela landet.
 • Prisvärt: HCU har några av de lägsta tillgängliga undervisningen idag. Vi strävar efter att ge en bekväm möjlighet att tjäna din examen men önskar också att hålla vår undervisning bland de lägsta i landet.

Utmärkelser och ackrediteringar

Houston Christian University är ackrediterat av Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges (SACSCOC) för att tilldela associerade, baccalaureate, examen och doktorsexamina.

Platser

 • Houston

  7502, Fondren Road, 77074, Houston

Frågor