Keystone logo
© Eva Dang
Greenwich School Of Business And Finance (GSBF)

Greenwich School Of Business And Finance (GSBF)

Greenwich School Of Business And Finance (GSBF)

Introduktion

När du väljer Greenwich School of Business och Finance (GSBF), Du väljer en upplevelse som kommer att utmana och inspirera dig. Vi är en årtionde institution med ett brett utbud av kurser inom företagsekonomi, allt från examensbevis till examen till studenter över hela världen.

GSBF Främjas av högkvalificerade yrkesverksamma med många års kommersiell och akademisk erfarenhet. Den genomsnittliga kvalifikationen för de yrkesverksamma som arbetar på GSBF Är forskarutbildning med 12 år plus arbetslivserfarenhet både inom akademiska och affärsområden. Vi erbjuder online, mycket flexibla program, riktade mot professionella som leder upptagna liv. Som student på GSBF Du kan slutföra din utbildning när som helst - var som helst med hjälp av skrivbord / bärbar dator / surfplatta eller någon annan mobil enhet. Personer som ansöker om våra program är:

 • Framgångsrika chefer, chefer och yrkesverksamma som vill avancera i karriären.
 • Ambitiösa människor som vill snabbt spåra sin valda karriär.
 • De som vill starta ett nytt företag eller ta nuvarande till högre nivå.

Greenwich School of Business och Finance (GSBF) Strävar efter att erbjuda en stödjande men ändå sträng inlärningsmiljö för att hjälpa eleverna att nå sin potential och framgångsrikt uppnå sina karriärmöjligheter. Vi på GSBF Stolt över att skapa en professionell och vänlig miljö för alla som kommer att lära sig med oss.

Världsberömda kvalifikationer

Storbritannien har några av de mest kända universiteten i världen, inklusive University of Cambridge och Oxford University. Institutioner i Storbritannien har förtjänat ett välförtjänt rykte för höga kvalitetsnivåer och höga krav på undervisning. Genom att studera i Storbritannien kommer du att vara en del av det pedagogiska arvet.

 • Våra program är kostnadseffektiva
 • Du kan studera när som helst - var som helst
 • Idealisk för yrkesverksamma

Anledningar till att studera med oss

Professionell: De kvalifikationer som erbjuds hos GSBF är utvecklade för att hjälpa dig att få färdigheter som krävs för att lyckas och göra skillnad på arbetsplatsen.

PRISVÄRD: Alla kvalifikationer som erbjuds på GSBF är prisvärda än traditionella högskolor och universitet.

Flexibel: Kvalifikationerna är super flexibla, erbjuds 100% online. Därför kan du komma åt samma från någon del av världen med vilken dator / bärbar dator som helst eller en mobil enhet. Bedömningen av enheter / moduler är genom inlämning av uppdrag.

Kvalitetssäkrad: Alla våra examensbevis utdelas av Storbritanniens ledande universitet via Top Up-rutter.

Platser

 • UK Online

  UK Online, Storbritannien

  Frågor