Keystone logo
© TESS
Grace Education

Grace Education

Grace Education

Introduktion

I nästan ett decennium är Grace Education ett ledande institut för e-lärande center för studenter och yrkesverksamma som kombinerar antagningskonsult och förberedande examensförberedelser för högskolan, företags- och forskarskolan med arbetsförmedlingstjänster, karriärledning och ledarskapsutbildning för att odla livslång akademisk utveckling och pågående professionell utveckling.

Ansöker till college, MBA, handelshögskola eller forskarskola (konst och vetenskap, redovisning, arkitektur, juridik, medicin, omvårdnadsprogram etc.)?

Letar du efter ett jobb och / eller hoppas kunna byta karriär?

Låt oss hjälpa dig att hitta din väg och komma dit du vill åka.

Låt oss hjälpa dig att göra de bästa utbildnings- och karriärvalen.

Lär dig och bli ditt bästa med Grace Education .

Introduktion

Grace Education erbjuder digitala, personaliserade, omfattande professionella antagningskonsulter och förberedande tjänster för förberedande tjänster för att vägleda studenter genom alla faser av högskolan, företags-, magister- och forskarskolans antagningsprocess (konst och vetenskap, redovisning, arkitektur, teknik, juridik, medicinsk, vårdprogram etc.) i nästan ett decennium.

På Grace Education är vi mer än en traditionell engångskonsultbyrå för engångsintagning. Till skillnad från inget annat antagningskonsult, våra konsulter och yrkesverksamma från Harvard och andra världsberömda, fortsätter internationella institutioner att vara närvarande för våra studenter långt efter att de får skolintag. Vi är ett av få som erbjuder formell professionell karriärutveckling, ledarskapscoaching och anställningstjänster. Vi har framgångsrikt placerat kandidater med lovande nystartade företag, stigande medelstora företag och stora förmögenhet femhundra företag inklusive Apple, Google, Microsoft och andra.

Varje akademiskt val och beslut därefter påverkar studentens framtida yrkeskarriär. Vårt uppdrag är att vägleda och coacha studenter under hela deras liv när de navigerar i deras individuella akademiska och professionella utveckling.

Uppdrag

En Grace Education följer studenterna under hela deras akademiska och professionella livstid som inspirerar det bästa i var och en att söka det bästa för alla.

Vår historia

Grundades 2012 av en tidigare Admissionado antagningskonsult, examen från Harvard och London School of Economics samt New York Times publicerade författare, Grace Education är en digital grundutbildning, MBA och forskarutbildning antagningsrådgivning, förberedande examen, arbetsförmedling byrå och institut för ledarutveckling.

Sedan starten kultiverar Grace Education ett växande internationellt nätverk av främst Ivy-League-utbildade konsulter med varierande yrkesbakgrund som har visat ett demonstrerat och starkt engagemang för både utbildning och sysselsättning. Varje student och professionell som väljer Grace Education utses till personlig tränare. Efter första brainstorming-sessioner definierar Grace Education coach och student en strategi med korta, medellånga och långsiktiga mål att uppfylla.

Vårt mervärde

På Grace Education vi mycket mer än bara antagningsrådgivning. Till skillnad från traditionella konsultföretag erbjuder vi professionell karriärhantering, ledarskapsutvecklingsrådgivning och anställningstjänster för yrkesverksamma inom junior-, medel- och seniornivå som söker karriärutveckling eller övergång till antingen doktorandstudier eller nya jobb. Vi betraktar inte bara en kandidats utbildnings- och sysselsättningsmål som helt separata och distinkta uppdrag. Tvärtom anser Grace Education tillsammans med OECD, många ekonomer, samhällsvetare och andra experter att utbildning och sysselsättning alltid är kopplade. Vad detta betyder konkret är att om en gymnasieelever väljer Grace Education , har vi verktygen och resurserna för att inte bara följa med honom eller henne för att nå högskolans antagningsmål, men vi är också tillgängliga för att hjälpa honom med sommarpraktik, sökning efter examen från universitetet, antagningsrådgivning för forskarskolor samt sökningar på mellannivå till seniornivå därefter. Med andra ord är Grace Education positionerad för att följa med studenter såväl som yrkesverksamma kartlägga och styra hela sin akademiska och professionella bana från gymnasiet eller när som helst i deras liv.

Hittills har vi varit framgångsrika. Sedan grundandet har Grace Education väglett sina studenter för att bäst förbereda sig för antagningsprocesser på högskolor och universitet samt följa med yngre, medelnivå- och seniorproffs som söker karriärutveckling eller övergång till antingen doktorandstudier eller nya jobb.

Huvudstatistik

97% acceptans till college, MBA, magister- och forskarutbildningsprogram inklusive: Harvard, Columbia, University of Chicago, Wharton, EM Lyon, Warwick, HEC och många andra.

Sedan 2012 har Grace Education klienter fått över 1 miljon dollar i stipendier från toppaffärer och forskarskolor över hela världen.

Hur Grace Education följer dig

Du tilldelas en personlig coach för att hjälpa dig att brainstorma, föreställa dig, strategisera och genomföra din unika handlingsplan för att få dig antagen till företag eller forskarskolor (konst och vetenskap, redovisning, arkitektur, teknik, ekonomi, juridik, medicin, vårdprogram , etc.). På Grace överger vi dig aldrig efter att du fått inträde. Vi kommer att vara vid din sida för att också hjälpa dig att reflektera och konstruera din karriärutvecklingsväg under forskarskolan och därefter.

141541_pexels-photo-3769021.jpeg

Varför välja oss?

97% av våra studenter antogs till toppprogram efter eget val. Skolor som beviljar antagning inkluderar Harvard, Columbia, Stanford, Wharton, LBS, INSEAD, HEC, ESSEC, EM Lyon, ESCP Europe och många fler. Det finns ingen magisk formel. Vi jobbar helt enkelt med dig natt och dag i alla aspekter av din ansökan för att lyfta fram dess unika styrkor, vilket maximerar dina antagningschanser.

Prissättning

50% - 60% mindre än hos ledande konkurrenter. Våra priser återspeglar exakt värdet på våra produkter och tjänster för e-lärande. Vet att dyra priser absolut inte garanterar inträde.

Nyckeltjänster

 • Ansökan om ansökan
 • Antagningsintervju Coaching
 • Rekommendationsbrevkonsultation
 • Professional Curriculum Vitae (CV) Consultation
 • Fellowship / Scholarship Search / Application Consultation
 • Konsultation med antagning av väntelista
 • Förberedelse för inträdesprov
 • TOEFL-antagningskonsultation
 • Karriärrådgivning och placering

Platser

 • Paris

  6, rue Polonceau, 75018, Paris

Frågor