Keystone logo
Global Humanistic University

Global Humanistic University

Global Humanistic University

Introduktion

Licensnämnden för högre utbildning (HELB), Utbildningsministeriet, Anguillas regering beviljar GHU AI en licens att verka i Anguilla som ett privat universitet med tilldelning av kandidatexamen, Bemästra, och doktorsexamen inom företagsekonomi, Finansiera, och lag.

GHU AI är ackrediterat av National Accreditation Agency - AAC och Accreditation Council for Business Schools& Programs - ACBSP från USA.

GHU är en privat leverantör av deltidsstudieprogram online med sina huvudkontor i Anguilla. Det är vår vision att ge tillgång till innovativa, forskningsbaserad undervisning och lärande till alla som kan dra nytta av. Vårt mål är att påverka våra studerandes och personalens liv på ett positivt sätt och bidra till högskolesektorn på ön Curacao såväl som i det bredare internationella samfundet.

GHU är engagerad i principerna om jämlikhet, möjlighet, och mångfald. Vi strävar efter att främja bred tillgång och inkludering genom att erbjuda online-distansutbildningsmöjligheter och flexibla studielägen, som ger våra studenter möjlighet att förbättra sina kvalifikationer medan de arbetar och fortsätter att bedriva en karriär. Institutionen anser sig först och främst som en partner för verksamheten. GHU erbjuder doktorandprogram samt - genom akademiska partnerskap över hela världen - master- och kandidatprogram. Undervisningsspråket som används i programmen är modersmål för motsvarande akademiska partner. För master- och kandidatprogram, GHU söker nu aktivt efter väletablerade och ansedda partners över hela världen.

Doktorandprogram kommer också att finnas tillgängliga på modersmål för de flesta studenter. För detta ändamål har GHU mer än 120 rådgivare och professorer i över 40 länder som talar en kombination av 20 språk.

GHU kommer att hedras för att välkomna akademiska partners, rådgivare, och studenter runt om i världen.

För en kort videointroduktion till GHU, klicka på följande länk:

href=" https://youtu.be/ShwORRmTVP0

Vision

Som ett globalt universitet Global Humanistic University(GHU) beläget i Karibien, kommer hem tusentals studenter via distansutbildning. Högre utbildning har stor potential som en länk mellan universitet och samhälle via distansutbildning. Målet handlar om transformationsresor, ge våra elever verktygen, attribut, och möjligheter att förvandla sin potential till framgång.

Idag har studenter vuxit upp i en värld där information delas, och interaktion sker med lätthet över internet. Potentialen för informationsutbyte har förändrat forskningen, och skapat möjligheter till nya samarbetssätt som ofta kallas öppen vetenskap eller öppen forskning. Sådana metoder inkluderar delning av data och utkast före publicering, öppna anteckningsböcker, och öppen tillgång till publikationer. Nya generationer av studenter kommer alltmer att känna till modeller för blandat lärande med onlineinnehåll. Dessa ökar nya möjligheter för akademisk dialog och självstyrt online-lärande kommer att förbättra akademikernas förmågor och oberoende. Studenter åtnjuter rörlighet mellan olika sektorer av ekonomin genom placeringar eller HE-program med företag i den privata sektorn.

Vi är ett globalt universitet, och som vårt hem återspeglar Willemstad/Curacao dess mångfald och delar dess internationalism, från våra studenters olika kulturer och samhällen till våra akademiska partners i Karibien, Sydamerika och runt om i världen.

Programmet undervisas på ditt modersmål.

Ranking

Studentberättelser

Platser

  • The Valley

    The Valley AI - 2640, Anguilla, 2640, The Valley

    Frågor