Keystone logo
GBSB Global Business School - Online programs Online doktorandprogram i Innovation Management
GBSB Global Business School - Online programs

Online doktorandprogram i Innovation Management

Spain Online, Spanien

3 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Oct 2024

EUR 24 000 *

Distansutbildning

* för icke-europeiska sökande | 12 000 € för europeiska sökande

Introduktion

Online doktorand i innovationsledning vid GBSB Global Business School är utformad för att förbereda internationella studenter för framgångsrika akademiska karriärer. Detta program förbättrar forskningsfärdigheter och ger en solid grund inom innovationsledning, digitala företag, artificiell intelligens, kunskapshantering, entreprenörskap och teknologisk innovationsledning.

Studenterna kommer att få väsentlig forskningskunskap samtidigt som de bekantar sig med de senaste trenderna inom innovationsledning. Att studera på GBSB Global erbjuder flexibiliteten av onlineinlärning, vilket säkerställer att du kan balansera dina studier med professionella och personliga åtaganden. Vår stödjande miljö säkerställer att du är väl rustad för att trivas akademiskt och professionellt.

Programhöjdpunkter

  • Utveckla dina forskningsfärdigheter: Förbättra din forskningsförmåga genom intensiva kurser, förbered dig för studier och forskning på akademisk nivå.
  • Omfattande akademisk förberedelse: Få en stark akademisk grund i viktiga ämnen som entreprenörskap, innovationsledning och valbara ämnen.
  • Flexibelt onlinelärande: Dra nytta av flexibiliteten med onlinestudier, så att du kan balansera dina professionella och personliga åtaganden.

ackrediteringar

Malta Ytterligare & Higher Education Authority (MFHEA) erkänner officiellt programmet och är anpassat till det europeiska kvalifikationsramverket för livslångt lärande.

Läroplan

Ranking

Programresultat

Studieavgift för programmet

Varför studera på GBSB Global Business School - Online programs

Om skolan

Frågor