Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Gannon University

Gannon University

Gannon University

Introduktion

Gannon är ett katolskt, stiftsuniversitet dedikerat till högklassig undervisning, stipendium och service. Vår fakultet och personal förbereder studenterna för att vara globala medborgare genom program baserade på liberal arts and science och yrkesinriktningar. Inspirerad av den katolska intellektuella traditionen erbjuder vi en omfattande, värderingscentrerad inlärningsupplevelse som betonar tro, ledarskap, inkluderande och socialt ansvar.

Gannons fantastiska läge

Vi ligger i Pennsylvania fjärde största stad och en av de mest trafikerade hamnarna på Great Lakes. Gannons stadscampus, mitt i centrala Erie, ligger inom två timmars bilresa från Cleveland, Buffalo och Pittsburgh. Vår unika plats och faciliteter skapar en speciell atmosfär som bidrar till lärande, stipendium, forskning, service och personlig tillväxt.

Gannon -upplevelsen

Fråga eleverna när de har haft det roligaste på Gannon, så får du en mängd olika svar: att få nya vänner i deras FYT -grupp, umgås i The Commuter Corner, ha djupa konversationer i deras bostadshus eller gå på evenemang på The Knight Club. Alla har ett annat svar. Det beror på att Gannon erbjuder ett brett utbud av aktiviteter och organisationer för att tillgodose alla intressen.

Vi inser att varje elev är en unik individ med olika intressen, styrkor och drömmar. Vårt mål är att hjälpa studenter att skapa en känsla av tillhörighet på campus genom att ge dem en mängd olika möjligheter att hitta sin passform.

Vår välkomnande och vänliga miljö är den perfekta platsen att delta i evenemang på campus, gå med i en av våra 100+ organisationer och prova något nytt.

Vår studentstyrda Aktivitetsprogramstyrelse anordnar roliga evenemang inklusive högtalare, konserter och resor. Vårt rekreations- och hälsocenter erbjuder gruppträningskurser, intramuraler och sportklubbar. Du kan lära dig mer om dig själv och din plats i världen genom vårt campusdepartementskontor och centrum för sociala bekymmer. Det finns också otaliga sätt att resa genom Study Abroad, fakultetsledda resor, alternativa resor och våra TRAVEL-program. Och vårt kontor för ledarskapsutveckling och campusengagemang erbjuder utvecklingsprogram som hjälper eleverna att bättre förstå sig själva och sin ledarskapspotential för att förbättra världen omkring sig.

Oavsett vad du väljer att engagera dig med, finns det en plats för dig i Gannon -familjen.

Campus funktioner

Gannons campus i Erie, Pennsylvania är central för många företag och organisationer som ger studenter praktiska inlärningsmöjligheter. Detta urbana campus i hjärtat av centrum ligger inom gångavstånd till restauranger, shopping, underhållning och Lake Eries stränder i närheten, och ligger bara inom två timmars bilresa från Cleveland, Buffalo och Pittsburgh.

Med cirka 20 000 studenter inom en radie på 20 mil är Erie, Pennsylvania en universitetsstad. Alldeles intill Gannons centrala campus hittar du praktikmöjligheter och samarbetsjobb med statliga myndigheter, lokala företag och sjukhus. När din skoldag är klar kommer du att ha mycket roligt också. Utforska museer, gallerier, teatrar och restauranger mitt i hjärtat av staden, bara några steg från Gannon och sju mil från Lake Eries stränder i närheten.

    Platser

    • Erie

      Erie Campus 109 University Square Erie, PA 16541, , Erie

      Frågor