Keystone logo
© Eva Dang
Financial ELearning

Financial ELearning

Financial ELearning

Introduktion

Vilka vi är

Financial ELearning är världens första online brittiska regering Ofqual ( href = "Ofqual.gov.uk ) ackrediterad utbildningsleverantör som erbjuder insikt i världen av finans och handel,

Vi är högkvalificerade innovatörer som arbetar inom träningsindustrin och skapar och levererar flexibla flerspråkiga eLearning-lösningar som gör det möjligt för konsumenten att få tillgång till vårt material i sin egen takt överallt i världen.

På Financial ELearning förstår vi finans och handel, våra omfattande Ofqual ackrediterade och reglerade djupgående ekonomiska kurser skapas av ex-finansiella marknadshandlare och branschexperter.

avsikter

Att erbjuda brittisk regering ackrediterade kurser för finansiell tjänstesektor avseende överensstämmelse, risk och handel.

Att tillhandahålla omfattande rådgivande finansiell utbildningskonsult för att maximera LMS-effektivitet och kostnadsbesparingar.

Att anta befintligt / traditionellt kursmaterial som för närvarande används och omvandla till 100% online-tillgänglighet.

Hur det fungerar

Vi ger våra kunder en säker individuell tillgång till våra online kurser.

Erbjud fullt stöd vid antagning till kursmaterial, språkinställningar och studieplan.

Hur får jag tillgång till online-blandat lärande när jag har köpt det?

Första gången du gör ett köp skickas du till en länk för att komma åt din Blended Learning Portal, var god bokmärk detta i din webbläsare eller spara e-postmeddelandet med länken. När du loggar in på din Blended Learning Portal med användarnamnet och lösenordet du skapade vid registrering registreras dina inköp för att visa.

Behöver jag en åtkomstkod för att logga in på Blended Learning Portal?

Nej, normalt kan alla chefer och elever logga in med sin e-postadress och ett lösenord. Den enda gången du behöver en åtkomstkod skulle vara om din chef har skapat ditt konto för dig och inte visste din e-postadress. I det här fallet kommer systemet att generera en åtkomstkod för chefen att ge dig för att du ska kunna använda.

Jag köper online Learning på uppdrag av min organisation, hur hanterar jag mina elever och följer deras framsteg?

Om du gör ett första köp för mer än ett objekt online lärande skapas ett konto för dig som chef och du kommer bli mailad en länk för att komma åt din Blended Learning Portal.

  • Vi har de säkrade verktygen
  • Certifierade produkter
  • Konkurrenskraftig prissättning
  • Regulatorisk godkännande
  • Etablerad träningserfarenhet
  • Bra stöd

Platser

  • London

    London, Storbritannien

Frågor