Keystone logo
FernUni Schweiz

FernUni Schweiz

FernUni Schweiz

Introduktion

Den enda FernUni Schweiz

Distansutbildning University Schweiz (FernUni Schweiz) är en modern akademisk institution och en ledande universitet inom distansutbildning i Schweiz.

All kandidat- och magisterprogram är förenliga Bologna direktiven etablerad. Mer än 1500 studenter Studenten studerar för närvarande på tyska eller franska. Vid tre platser i Schweiz tjäna våra student chefer, studenter och kontaktpersonen för frågor om distansutbildning.

Den institution erkänns:

 • av den federala regeringen i enlighet med Art. 11 i University Promotion Act (UFG)
 • enligt cantonal av kantonen Valais lagen om utbildning och forskning vid universitet och forskningsinstitut

En ledare i distansutbildning universitet

Framgångssagan om distansundervisning University Schweiz (FernUni Schweiz) börjar 25 år sedan. Sedan 1992 erbjuder vi våra tre platser i Brig, Pfäffikon SZ och Sierre distanskurser på på universitetsnivå. Mer än 1500 studenter från hemlandet och utomlands hittills för att studera på tyska eller franska.

Alla kurser är konstruerade enligt Bologna riktlinjer. Således programmen utanför Schweiz redovisas världsomspännande och i linje.

Utformningen av undervisning i distansutbildning bygger på idén om öppen, flexibel och individuellt lärande. Den FernUni Schweiz följer begreppet modern distansundervisning som "blended learning", en kombination av e-learning och traditionell klassrumsundervisning. Beroende på kursen ett uttryck för de olika komponenterna är annorlunda.

Platser

 • Switzerland Online

  Switzerland Online, Schweiz

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor