Keystone logo
Faulkner University - Online Programs

Faulkner University - Online Programs

Faulkner University - Online Programs

Introduktion

Upptäck din framtid med en online-grad från Faulkner University!


Vårt uppdrag är att utbilda högt kompetenta, yrkesmässiga och socialt engagerade grundskolelärare som har innehåll, pedagogisk och professionell kunskap, som betonar karaktärsintegritet, som använder sina gåvor till tjänst för andra och som visar professionell kompetens och ledarskap inom sitt område.

Faulkner University är en privat, kristen liberal arts institution som ger en exceptionell utbildning till sina studenter i mer än 70 år. Vårt onlineutbildningsprogram erbjuder ett brett spektrum av utmärkta examensprogram från var som helst i landet. Välj från någon av 23 online-gradsprogram. Du är mer än ett nummer hos Faulkner. Med flexibel instruktion för att passa varje elevs schema och ett kristen arv som är hedrad i allt vi gör, erbjuder våra online-utbildningsprogram en individuell erfarenhet för alla som söker prestige och spetskompetens i en Faulkner-grad.

Faulkner University Vuxenutbildning Inbjudan från Faulkner University på Vimeo.


Online-utbildning vid Faulkner University

Faulkner University är en privat, kristen liberal liberal institution med säte i Montgomery, Alabama, som har erbjudit studenter en prestigefylld, tronbaserad utbildning för en del av ett århundrade. För att komplettera vår omfattande lista med campusprogram är vi stolta över att kunna erbjuda studenter en rad olika utbildningsprogram som kan kompletteras helt online. Varje program ger en flexibel, individualiserad erfarenhet, en fördjupad läroplan och samma utbildningskvalitet som våra program på campus är kända.


Fördelarna med online kristna universiteter

Med tanke på att du studerar online på Faulkner University? Det finns många skäl att anmäla dig till ett av våra 23 online-utbildningsprogram. Här är några av de fördelar som erbjuds av online kristna universitet, inklusive Faulkner University:

 • Programmen erbjuder flexibla, anpassade scheman som passar dina önskemål.
 • Många program kan slutföras snabbare än alternativ på campus.
 • Vi erbjuder konkurrenskraftiga utbildningspriser som passar din budget.
 • Om du har jobb, behöver du inte lägga den på bakbrännaren.
 • Campusbesök krävs sällan (vissa program har funktion på campuskurser).
 • Du kan studera var du vill, hur du vill.
 • Studenter kan välja från ett brett spektrum av ämnen - våra program omfattar allt från bibliska studier till rättvisa administration.
 • Särskilda fördelar är tillgängliga för veteraner och nuvarande militära medlemmar.


En kristen utbildning

Faulkner Universitets online-program ger mer än bara en examen. Varje läroplan är inspirerad av skolans uppdrag och värderingar, vilket stämmer överens med universitetets stolt kristna arv. Oavsett vilken typ av ämne dina kurser täcker, kommer vår institutions djupt rotade kristna idealer att införas i hela.

Platser

 • USA Online

  5345 Atlanta Highway, Montgomery, AL 36109, , USA Online

Frågor