Keystone logo
EU Business School Online

EU Business School Online

EU Business School Online

Introduktion

EU Business School Online

EU Business School (EU) grundades 1973 och är en internationell, professionellt ackrediterad, högt uppsatt handelsskola med campus i Barcelona, Genève och München. Vi erbjuder små, dynamiska klasser på engelska, med det bästa av både nordamerikanska och europeiska akademiska läroplaner. Vår pragmatiska inställning till företagsutbildning förbereder studenterna för en karriär i dagens snabbt utvecklande och globaliserade affärsvärld.

EU erbjuder grund-, kandidatexamen, magister-, MBA- och doktorandprogram, både på campus och online med företagsadministration, kommunikation, turismledning, internationella relationer, sportledning, digital mediahantering, internationell verksamhet, marknadsföring, ekonomi, företag och mänskliga bland annat resurshantering.

Genom vårt globala nätverk av akademiska partners kan studenter tjäna statligt erkända grader på EU:s campus med University of Roehampton i London, University of Derby i Storbritannien och Universidad Católica de Murcia (UCAM) i Spanien. Partnerskap med Pace University i New York, University of California i Riverside, Fisher College i Boston och Shinawatra University i Bangkok erbjuder studenter chansen att få en andra examen medan de studerar i olika och berikande miljöer. EU-gruppens program är ackrediterade av Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP) och International Assembly for Collegiate Business Education (IACBE), erkänd av Council for Higher Education Accreditation (CHEA). Vi innehar också International Quality Accreditation (IQA) tilldelad av Central and East European Management Development Association (CEEMAN). EU-gruppen är också ackrediterad av EduQua, den första schweiziska kvalitetsmärkningen inriktad på vuxenutbildning.

EU:s campus ligger vid Medelhavskusten, bland de schweiziska alperna och i Tysklands ekonomiska huvudstad, och erbjuder studenter möjlighet att bo i fyra distinkta och berikande miljöer. Studenter kan flytta mellan campus och utforska mångfalden i Barcelona, Genève och München. Detta ger en bra ursäkt för att lära sig ett språk och träffa en mängd olika människor samtidigt som du upplever nya affärsorienterade möjligheter. Dessutom kan studenter delta i utbyten med våra partnerinstitutioner i bland annat USA, Kina, Storbritannien, Spanien, Thailand, Malaysia, Taiwan, Mexiko, Brasilien, Kazakstan, Kanada och Ryssland.

Upptäck EU Digital

Digital inlärning

Utbildningen utvecklas ständigt och att ta en examen digitalt ses nu som ett utmärkt alternativ till program på campus. Genom den senaste tekniken och en allt mer sammankopplad värld ligger EU Business School i framkanten av företagsundervisning, och erbjuder flexibla och personliga program med fördelarna och friheten med digitalt lärande.

Våra studenter på digitala campus lär sig genom interaktiva webbseminarier, gruppprojekt och affärssimuleringar. Program stöds på lättanvända webbplattformar och levereras av hyllade föreläsare som erbjuder personlig handledning i realtid från hela världen.

Veckor på campus

Utanför onlinekurser tillämpar studenterna sina färdigheter och skapar kontakter genom nätverk med kollegor under veckorna på campus, som äger rum en gång per termin: Genève i december; München i mars; och Barcelona i juni. Denna kontakt med kollegor och lärare hjälper till att säkerställa långvariga relationer och är en fantastisk möjlighet till nätverkande.

EU:s veckor på campus är fyllda med många aktiviteter, inklusive teambuilding, nätverksevenemang, kulturupplevelser, gästföreläsningar, tentor och företagsbesök. Studenter upplever företagskulturer och lär sig om utmaningarna med att driva olika typer av företag, få insikt i de senaste ämnena inom näringslivet.

Platser

  • Barcelona

    EU Business School c/ Diagonal 648 Bis, Barcelona, 08017, Barcelona

  • Geneva

    Rue Kléberg, 6, 1201, Geneva

  • Munich

    Theresienhöhe, 28, 80339, Munich

Frågor