Keystone logo
European School of Data Science and Technology - ESDST

European School of Data Science and Technology - ESDST

European School of Data Science and Technology - ESDST

Introduktion

Om ESDST:

European School of Data Science & Technology (ESDST) specialiserar sig på att erbjuda utbildning inom det tekniska området som datavetenskap, artificiell intelligens, maskininlärning, robotik, cybersäkerhet, molnberäkning, etc.Hos oss lär du dig inte bara, du får även erkända certifieringar och examina, och Boost CV genom att bygga portfölj med vår projektbaserade hybridinlärningsmetodik!

201353_Technology-3.png

ESDST samarbetar för att erbjuda examina ackrediterade av RNCP, franska arbetsministeriet, Frankrike. Dessutom är European School of Data Sciences & Technology (ESDST) en schweizisk EduQua-certifierad institution med certifieringsnumret CH23/00000103. EduQua-certifiering är ett bevis på kvaliteten på utbildningen som erbjuds av ESDST. Dessutom utrustar våra kurser eleverna med djupgående kunskaper, vilket gör att de kan ta industricertifieringar från AWS, Microsoft, Databricks, Google och mer. Vart och ett av våra masterprogram erbjuder en möjlighet att tjäna franska arbetsministeriets erkända examen och fyra schweiziska Eduqua-certifierade certifikat och ett referensbrev från din branschmentor.

Med utgångspunkt i vår grupps 15+ års erfarenhet av vuxenutbildning med 5400+ alumner från 80+ länder, har vi förfinat en hybrid undervisningsmetodik som är designad exklusivt för vuxna elever. Vi har noggrant skapat en tredelad strategi för kursdesign, som involverar samarbete mellan branschproffs och akademiska professorer i att forma kursinnehåll och dess leverans genom vårt banbrytande e-campus. Dessutom kopplar vi ihop varje elev med en dedikerad Student Success Manager för att främja konsekvent kommunikation. Våra live-bootcamps och mentorskap gör det möjligt för elever att interagera med branschfolk för att lära sig genomförandet av koncepten.

Denna tidigare nämnda dynamiska synergi garanterar att våra kurser uppnår en harmonisk blandning av akademisk rigor och praktisk, praktisk utbildning. Vår andragogik ger dig möjlighet att lära dig när det passar dig, 24x7, samtidigt som du drar nytta av mentorskap av både akademiker och branschfolk.

201354_Technology-2.png

Vi prioriterar projektbaserat lärande, vilket gör att du kan tillämpa konceptuella ramverk för att lösa verkliga problem. Varje kurs bedöms via projekt, som kulminerar i ett betydande Capstone-konsultprojekt. Detta tillvägagångssätt låter dig utveckla en omfattande portfölj eller CV, med minst 13+ projekt när programmet är klart. Föreställ dig effekten av ett CV berikat med en mängd olika projekt.

Är du redo att förvandla din resa som dataexpert!

Kontakta oss idag för att utforska de spännande möjligheter som väntar dig!

Varför ESDST är ett utmärkt val för dig!

Lås upp din potential med ESDST - Din väg till kvalitetsutbildning!

European School of Data Science and Technology (ESDST) erbjuder en möjlighet till en personlig utbildning av bästa kvalitet i det läge du föredrar. Vi erbjuder utbildning i 2 modeller - online och på campus. För arbetande yrkesverksamma som inte kan ta sabbatsår kan de tävla sin utbildning i online-läge.

De som föredrar en klassrumsinställning kan välja att studera på vårt toppmoderna campus i Frankrike, utrustad med banbrytande datorsalar, språkfaciliteter och utmärkta sportfaciliteter för att främja en gynnsam inlärningsmiljö.

Vår didaktiska modell:

Vi är pionjärer inom onlineutbildning med vår grupps 15+-åriga existens inom vuxenutbildning. Vi tror på kompetenshöjning som är möjlig genom strategier för aktivt lärande där eleverna är involverade i lärandeprocessen. För att uppnå detta har vi anpassat 3-nivå tillvägagångssätt för kursdesign och akademisk leverans, som kan anpassas och är tillgänglig dygnet runt. Vår läroplan är utformad av branschfolk och utbildningsexperter tillsammans för att säkerställa praktiskt kursinnehåll och akademisk stringens. Alla elever anpassar sina studier via vårt e-campus. För att säkerställa snabb respons tilldelas en studentframgångsansvarig till varje elev. Vi anordnar regelbundna gästsessioner och Live Boot Camps, allt inspelat för din bekvämlighet.

Fördjupad läroplan

Som en dedikerad teknisk skola har vi åtagit oss att tillhandahålla fördjupad utbildning och forskning inom det tekniska området. Vår läroplan är utformad för att förbereda dig för framgång i branschen, oavsett om du söker ett karriärbyte eller siktar på avancemang inom din organisation. Vår läroplan har granskats av branschfolk, vilket säkerställer att den överensstämmer med de nuvarande kraven på arbetsmarknaden.

Vi är stolta över att ha vår läroplan granskad av branschfolk för att erbjuda det lärande som krävs för att komma in på jobbet.

Program för att förbereda chefer och branschproffs på högsta nivå!

Vi erbjuder ett utbud av program som passar behoven för alla elevers bakgrund. Typisk målgrupp för våra program är följande:

201358_Technology-5.png
 • Ledningsledare: Alla med ledningsbakgrund eller som är beredda att vara chefer på toppnivå som är villiga att lära sig att fatta datadrivna beslut kan överväga att följa program, i dessa program lär du dig (Management + Dataverktyg och dess applikationer)
  • MBA Business Analytics
  • MBA Big Data Management
  • MBA Data Science, AI & ML
 • Chefer som är villiga att lära sig att bedriva djupgående forskning inom sina verksamhetsområden kan överväga att följa program, i dessa program lär du dig (Management + Management Specializations + Dataverktyg och dess applikationer), till exempel att förbereda vackra instrumentpaneler, beslutsrekommendationer med hjälp av data, etc)
 • MBA Business Analytics & Intelligence (Financial Analytics)
 • MBA Business Analytics & Intelligence (Human Resource Analytics)
 • MBA Business Analytics & Intelligence (Sports Analytics)
 • MBA Business Analytics & Intelligence (Marketing Analytics)
 • MBA Business Analytics & Intelligence (Healthcare Analytics)
 • För tekniska experter som är villiga att arbeta i roller inom teknik, data, artificiell intelligens och alla med ledningsbakgrund som redan vill lära sig djupgående teknikapplikationer uppmuntras att överväga följande program:
 • MSc Big Data & Business Analytics
 • MSc Data Science, Machine Learning & Artificiell Intelligens
 • MSc artificiell intelligens för robotik

Är du medveten om att chefer som kan fatta teknikbaserade beslut får högre lön i genomsnitt? Enligt den senaste undersökningen, data som samlats in från olika källor, är Data Analytics Leads genomsnittliga lön mer än 400 000 USD.

Visste du att chefer som kan fatta tekniskt baserade beslut har högre löner i genomsnitt? Data Analytics Leads, till exempel, tjänar en genomsnittlig lön på över 400 000 USD, enligt de senaste undersökningarna.

Är du redo att sticka ut och avancera i din karriär?

Gå med oss på ESDST, din betrodda institution som utrustar dig att lysa i det ständigt växande tekniklandskapet!

Studentberättelser

Campus funktioner

European School of Data Science & Technology (ESDST) har 2 campus - Online Campus och France Campus.

Online Campus låter dig studera 24/7, anpassa dina studier och lära dig i din egen takt. Forskning säger att en person bara kommer ihåg 30-40 % av undervisningen i klassen, men med vårt onlinecampus kan du pausa professorns inspelningar, höra dem igen, lära om och öva om och om igen för att accentuera ditt lärande.

Vårt campus i Frankrike ligger i Châteauroux, inbäddat i hjärtat av Frankrike, har en livlig gemenskap med 60 000 invånare och är bekvämt beläget bara en naturskön 2-timmars tågresa från Paris. Detta strategiska läge öppnar upp en värld av möjligheter att utforska Frankrikes kända destinationer och vara på en säker plats.

Undervisningsfaciliteterna är exceptionella: fullt utrustade klassrum, ett språklaboratorium som är unikt i Europa, datorsalar, sjukstuga, etc. Infrastrukturen är helt enkelt unik: en restaurang med kök och möjlighet för studenter att köpa en månatlig komplett måltidsservice (3 X dag), en professionell fotbollsplan som används av stadens lag, tennis-, badminton-, volleyboll- och basketplaner, pingisbord, en bar med biljardbord och storbilds-TV, allt tillgängligt för studenter och ligger inom campusområdet. Studiorna kommer att användas för att vara värd för 200 idrottare under de olympiska spelen i Paris 2024 och håller en mycket hög standard (städning, handdukar och lakan ingår). Gratis kollektivtrafik med buss erbjuds för studenter till och från centrum och shoppingområden, och en cykelväg med cykeluthyrning finns också.

  Antagningar

  Se vår hemsida för detaljerade antagningskrav.

  Om du vill prata med någon, se om du kan vara med på vårt nästa öppet hus. Vi genomför vårt öppet hus med vår partnerskola Rushford Business School som erbjuder managementutbildning.

  Klicka här för att anmäla dig till Öppet hus:

  https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZIkduygpz4rGdOYXLrCaaDWJaJf0a4s4d1q#/registration

  Om du inte kan vänta på nästa öppet hus, vänligen skriv ett mail på [email protected]

  Stipendier och finansiering

  European School of Data Science & Technology (ESDST) bjuder in ansökan från hela världen. För att hjälpa elever vars lands valuta inte är lika stark, för att motivera akademiska prestationer och forskare, etc. erbjuder vi olika stipendier vid olika tidpunkter.

  Vi är en privat handelsskola och därför måste vi ta ut avgiften, men tidigare har elever med lägre inkomster kunnat få upp till 40 % stipendier.

  Vänligen gör stipendieansökan tillsammans med en icke-bindande kostnadsfri ansökan. Vårt antagningsteam kommer att kunna granska och återgå med erbjudna stipendier.

  Platser

  • Châteauroux

   Voici l'adresse 2 chemin de Beaumont, , , Châteauroux

   • Baar

    Blegistrasse 15, 6340, Baar

    Frågor