Keystone logo
European Business University

European Business University

European Business University

Introduktion

Om EBU

183456_milestone.png

Uppdragsbeskrivning

European Business University i Luxemburg är dedikerat till att uppnå och upprätthålla en tradition för akademisk expertis genom att säkerställa att den ligger i framkant för att utveckla innovation. EBU kommer att sträva efter att bli riktmärket för kvalitetsutbildning i världsklass genom att utnyttja talangerna för ett aktivt stött team av internationellt erkänd personal och fakultet för kvinnor och män med transkulturell bakgrund.

För att stödja sitt uppdrag, EBU:

  • Kommer att fungera som en intellektuell resurs och plattform för det globala samhället;
  • Kommer alltid att upprätthålla etiska standarder;
  • Will gör utbildning tillgänglig, rättvis och prisvärd för det globala samhället;
  • Will möter behoven hos det globala samhället genom en mängd olika program;
  • Kommer att ge en transkulturell miljö.

124413_124291_csm_slide_chateau_f8b09521011.jpg

En artikel om online-utbildning

European Business University of Luxembourg utvecklades från Technology Enabled Learning - Africa, Asia and the Americas (TEL-A) som grundades för att ge ett mer balanserat och rättvist utbildningssystem. Båda enheterna bildas och är baserade i Storhertigdömet Luxemburg.

European Business University of Luxembourg (EBU) är en luxemburgsk regering registrerad Asbl. (ideell förening) registreringsnummer F12020. EBU är värd för flera partnerskap och specialiserade onlinekurser och inbjuder dig att låta oss hjälpa dig att uppfylla dina mål för personlig och professionell utveckling. Vårt ledarskapsteam är dedikerat till att fullfölja universitetets utbildningsuppdrag att upprätthålla en tradition för akademisk excellens genom att säkerställa en utbildning i världsklass tillhandahålls av ett fullt stött team av internationellt erkända fakulteter som är ämnesexperter.

EBU är engagerad i idén att utveckla innovation. Det är denna anda som finns i alla aspekter av vårt onlineprogram och dess aktiviteter: från vår engagerade entusiastiska och mycket motiverade fakultet och supportpersonal till vårt globala nätverk av studenter och universitetspartners. I detta avseende kan alla EBU-emitterade akademiska certifikat verifieras genom Ethereum blockchain. Detaljer om hur dessa certifikat kan autentiseras finns tillgängliga från vårt administratörsteam.

EBU följer Triple Bottom Line i denna ordning; Människor, planet, vinst. Vi strävar också efter att stödja FN: s hållbara utvecklingsmål.

Lär dig och växa med EBU Online var som helst i världen, var du än är i din karriär.

Tim Gouw / Unsplash

Three businesswomen

Platser

  • Luxembourg City

    Château de Wiltz L-9516 Wiltz G.D. of Luxembourg, , Luxembourg City

Frågor