Master i mat- och dryckeshantering
Euroinnova International Online Education
Nyckelinformation
Campus läge
Atarfe, Spanien
språk
Spanska
Studieformat
Distansutbildning
Varaktighet
725 timmar
Takt
Heltid, Deltid
Studieavgifter
EUR 2 380 / per course
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Begär info
Introduktion
Denna godkända Master in Food and Beverage Management erbjuder dig de professionella färdigheter som krävs för att utveckla din karriär och förbättra din anställbarhet. Dessutom får du en dubbel examen med 5 hp i tävlingar och arbetsförmedlingar.
Gör det möjligt med Euroinnova
I denna Master in Food and Beverage Management är fokuserad på hotell- och restaurangsektorn där det är hög efterfrågan, fler och fler människor vill vara en del av denna värld. Många är specialiserade på mat- och dryckeshantering. Utseendet på nya jobb genererar stora möjligheter inom det internationella gästfrihetsområdet som kräver högsta kvalifikation som denna magisterexamen för att positionera sig i frontlinjen och täcka behoven med målet att vara den mest konkurrenskraftiga möjliga på grund av den stora existerande konkurrensen redan inom sektorn mellan hotell och restauranger.
Information om innehållet som lärs ut i Master
Huvudmålet med denna kvalitetsutbildning är att erhålla nödvändig förberedelse och kunskap för att hantera de senaste trenderna och strategierna inom restaurering. Känn till protokollen för hantering av nya designverktyg och mänsklig, kommersiell och ekonomisk hantering av företaget.
Kursmetodik
Metoden för denna nuvarande mästare undervisas helt online. Alla sektioner som ingår i denna utbildning kommer att växla mellan det praktiska och teoretiska innehållet, du kommer att tilldelas en kvalificerad handledare inom restaurangsektorn, som hjälper dig att lösa de möjliga frågorna och kommer att undersöka dig för att övervinna nödvändiga färdigheter för att bli en expert på livsmedels- och dryckeshantering.
Vi tror att för att lära dig på ett korrekt sätt måste du ha två grundläggande aspekter; Den första är att kursen verkligen är inriktad på de viktigaste och viktigaste aspekterna för att fullt ut förstå ämnet som ska övervinnas; Det andra är att studenten har en stark övertygelse om det utan att förlora illusionen, detta kommer inte att hända när vi hittar uppdaterat innehåll på arbetsmarknaden.
På Euroinnova erbjuder dig denna kvalitetsutbildning inriktad på restaurangsektorn, specialisera dig som en Master i restaurering och uppnå dina professionella mål. Tusentals människor kan inte ha fel! Många studenter har redan satt sitt förtroende igen och tränar igen med Euroinnova, vilket vi måste vara mycket tacksamma för. Vårt team arbetar varje dag för att återställa det förtroendet. Utnyttja denna möjlighet! och ta nu med Master i Food and Beverage Management ett didaktiskt material relaterat till den aktuella utbildningen.
Om du har några frågor, tveka inte att begära information via våra kommunikationskanaler som våra sociala nätverk, webbplats, kundservice eller helt enkelt genom vårt team av rådgivare. Det är det, och beslutet att öka din karriär är ditt. Vad väntar du på?
Vi väntar på dig!
Generella egenskaper
Sammanfattning av professionella mästares möjligheter inom mat- och dryckeshantering:
Att känna till den aktuella verkligheten för turistsektorn i allmänhet och hotell- och gastronomisektorn i synnerhet, liksom relevansen av att ta fram lämpliga strategier, är avgörande för alla typer av företag inom området för gästfrihet och catering i allmänhet. Det är därför som genom denna magisterexamen i mat- och dryckeshantering erbjuds studenterna de färdigheter som krävs för att bli F&B -expert, utbildning för att ansvara för att styra och organisera mat- och dryckesavdelningen på hotell, restauranger etc.
Huvudmål inom mat- och dryckeshantering:
Bland målen för Master i livsmedels- och dryckeshantering kan vi lyfta fram följande:
- Analysera och designa uppläggning, service och stängningsprocesser i restaurangen och identifiera var och en av dess faser.
- Designprocedurer för presentation och service av kulinariska bearbetningar samt efterbehandling av rätter med hänsyn till kunden, som är lämpliga för mat- och dryckesavdelningar.
- Analysera alla typer av tjänster och speciella evenemang inom catering som är lämpliga för mat- och dryckesavdelningar.
- Analysera bankettserveringsförfaranden i restauranginrättningen, identifiera de nödvändiga resurserna och den härledda budgeten.
- Analysera de protokollstandarder som används vid olika typer av evenemang som äger rum i cateringverksamheter.
- Framgångsrikt utveckla processer före service, service och efter service för mat och dryck på restauranger.
- Känn till processen för beredning och efterbehandling av rätter med tanke på kunden.
- Starta processen med att inrätta lokaler och utställare för kulinariska genrer och utarbetningar inom ramen för alla typer av gastronomiska tjänster och specialevenemang i restaurering
- Genomför framgångsrikt planering av mat och dryck.
- Känn organisationen av cateringföretag.
- Lär dig hur rekryteringsprocessen fungerar och rollen som personalintegration i serviceavdelningar för mat och dryck.
- Fördjupa rollen för ledningen av arbetslag inom avdelningarna för mat och dryck.
- Han kommer att studera kvalitetsledning i avdelningar för mat och dryck.
- Känn till protokollet och rätt behandlingar för människor.
- Lär dig det grundläggande protokollet och lämpliga beteendemässiga normer inom catering.
- Assimilera de procedurer som ska följas med avseende på protokollet vid arrangemang av evenemang.
- Beskriv restaurangernas organisationsstruktur.
- Känn till de regler som gäller för denna typ av etablering.
- Utveckla de mest relevanta aspekterna kring restauranghantering.
- Dirigera och samordna både personalen och restaurangernas administrativa och redovisande processer.
- Presentera avgörande faktorer för yrkesrisker på restauranger.
Mästarens karriärmöjligheter inom mat- och dryckeshantering:
Denna Master in Food and Beverage Management kommer att öka din utbildning inom restaurering så att du kan utveckla din professionella aktivitet som chef för restaurering, restaurangchef samt inköpschef.
Vad förbereder befälhavaren i riktning mot mat och dryck för:
Tack vare den kunskap som utvecklats genom denna mästare inom mat- och dryckeshantering kommer du att kunna träna dig själv för att ansvara för ledningen och organisationen av mat- och dryckesavdelningen på hotell, restauranger etc.
Vem är Master in Food and Beverage Direction riktad mot:
Befälhavaren i mat- och dryckeshantering riktar sig till yrkesverksamma i catering-, turism- och gästfrihetsvärlden, särskilt de som innehar chefspositioner och alla som är intresserade av att skaffa sig kunskap relaterad till hanteringen av alla typer av restaurering av anläggningar.
Utbildningens officiella karaktär:
Denna utbildning ingår inte inom ramen för officiell reglerad utbildning (tidig barndomsutbildning, grundutbildning, gymnasial utbildning, officiell yrkesutbildning FP, examen, högskoleexamen, officiell universitetsmästare och doktorsexamen). Det är därför en kompletterande och / eller specialiserad utbildning, som syftar till förvärv av vissa färdigheter, förmågor eller förmågor av yrkesmässig karaktär, som kan bedömas som meriterande i anslagstavlor och / eller tävlingsprov, alltid inom utbildningssektionen. och / eller kontinuerlig utbildning är det alltid viktigt att se över de specifika kraven för bedömningen av den specifika offentliga jobbbank som vi vill ansöka om.