Mästare i kök, kock och professionell kock
Euroinnova International Online Education
Nyckelinformation
Campus läge
Atarfe, Spanien
språk
Spanska
Studieformat
Distansutbildning
Varaktighet
800 timmar
Takt
Heltid, Deltid
Studieavgifter
EUR 2 380 / per course
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Begär info
Introduktion
Anmäl dig till denna Online Cooking Master och bli en expertkock. Ge din yrkeskarriär det lyft du förtjänar och lyft fram din utbildning på en allt mer konkurrensutsatt arbetsmarknad tack vare Euroinnova Business School.
Köket, gastronomisk konst
Begreppet kök inspirerar många människor runt om i världen, i varje land utförs matlagning på ett speciellt sätt, det överför sina seder och traditioner som återspeglar livsstilen för en specifik befolkning, som är den kulinariska konsten älskad av hela världen.
Samhället i stora städer har förändrat många matvanor, många väljer det enkla och tar till snabbmat, är en dåligt utarbetad mat och anses osund eftersom den innehåller onaturliga ämnen som kommer in i vår kropp eftersom de innehåller många konserveringsmedel och GMO som genererar mycket lång tid -tidsfördomar för vår hälsa.
Det är därför vi måste bli medvetna om hur viktig hälsosam mat är och inte tillgripa snabbmat eller andra typer av livsmedel som inte genererar fördelar enligt hälsovetenskapens definition. Efter att redan ha känt kökets betydelse för människan och dess egen utarbetning kopplad till hälsosamma livsmedel där det är underförstått att det är en grundläggande och grundläggande funktion i mänsklig utveckling.
Vad kommer du att lära dig?
Tack vare denna onlinemästare i professionell kock och kock, med officiell universitetsutbildning, kommer den att lära dig tekniker och kunskaper inom det kulinariska området och bli expert på området.
När du väl är specialiserad kommer du att kunna bli en mästerkock genom att vara en högkvalificerad kock som leder sitt eget köksteam. Alla stora restauranger har en mästerkock som ansvarar för att välja teman och förbereda menyer samt utvärdera och hantera beredningen och processen i köket.
Vem är det för?
Det är inriktat på människor som är engagerade i gästfrihetssektorn och i affärsmodeller för kommersialisering av färdiglagade livsmedel, förvarings- och förpackningsföretag, råvaror och alla aspekter som har att göra med den kulinariska och livsmedelssektorn.
Kursmetodik
Har du fortfarande tvivel? Oroa dig inte, på Euroinnova är vi uppmärksamma på dina behov och vi löser alla tvivel utan förpliktelser. Begära tillgång! genom våra sociala nätverk, kundtjänst, hemsida eller genom vårt rådgivande team. Dessutom, om du registrerar dig nu kommer du att ha till hands att skaffa didaktiskt material relaterat till de mest framstående gastronomierna i världen.
Det bör noteras att denna Master i matlagning. Professionell kock och kock de Cuisine undervisas helt på distans, vilket ger dig större flexibilitet när du studerar och kombinerar det med ditt arbete och privatliv.
Registrera dig hos Euroinnova och utnyttja denna möjlighet!
Generella egenskaper
Sammanfattning av professionella möjligheter för online -matlagning:
Den där mästaren i matlagning. Professionell kock och Chef de Cuisine erbjuder specialiserad utbildning inom området. Vi måste veta att det för gästfrihets- och turismområdet är mycket viktigt att fördjupa och skaffa sig kunskapen om Chef de Cuisine och / eller Professional Cook, som en kurs med bra innehåll och som du kommer att kunna utveckla dig själv som proffs.
Mål för master cocina online:
Denna Master i matlagning kommer att underlätta uppnåendet av följande fastställda mål: Introducera studenten för de olika områdena i köket, samt kunskapen om verktyg, material och möbler. Initiera eleven i teknikerna på köksavdelningen. Organisera, samordna och kontrollera arbetslaget och internt hantera din avdelning. Organisera arbetsprocesser för att optimera ledningen och administrationen av anläggningen. Känn egenskaperna hos de produkter som är involverade i beredningen av rätterna.
- Analysera, finjustera och utför processen för utförande och bevarande av grundläggande bearbetningar av flera applikationer som är lämpliga för efterföljande tillagning av rätter med grönsaker, torkade baljväxter, pasta, ris, ägg, fisk, kräftdjur, blötdjur, kött, fjäderfä och jakt, bakverk och elementära desserter.
- Analysera, finjustera och tillämpa grundteknikerna för bakning och tillagning av grönsaker, torkade baljväxter, pasta, ris, ägg, fisk, kräftdjur, blötdjur, kött, fjäderfä och vilt och, i förekommande fall, konservering, för att erhålla kulinariska förberedelser och elementära rätter och desserter.
- Analysera, finjustera och utför regenereringsprocessen som krävs av kulinariska preparat baserade på grönsaker, torkade baljväxter, pasta, ris, ägg, fisk, kräftdjur, blötdjur, kött, fjäderfä och vilt, samt grundläggande bakverk och elementära desserter, för senare användning eller konsumtion.
- Analysera och utföra efterbehandling av grundläggande bakverk och elementära desserter och kulinariska framställningar av grönsaker, torkade baljväxter, pasta, ris, ägg, fisk, kräftdjur, blötdjur, kött, fjäderfä och vilt enligt deras definition, status och typ av tjänst, för att svara på optimal marknadsföring.
- Öva på möjliga variationer i kulinariska utarbetningar, testa modifieringar när det gäller tekniker, form och snitt av genrer, alternativa ingredienser, kombination av smaker och form av presentation och dekoration.
- Utvärdera den information som genereras när det gäller smak, förväntningar eller behov av en potentiell efterfrågan, genom att dra de nödvändiga förändringarna i den kulinariska produktionsprocessen för att göra lämpliga anpassningar.
- Analysera kulinariska utarbetningar som beskriver deras utförandeprocesser.
- Utför, finjustera och bevara kulinariska framställningar som i allmänhet är komplexa och representativa för sina typiska gastronomiska värden: territoriella eller tillfälliga.
- Designa och skapa dekorationer för alla typer av kulinariska bearbetningar med lämplig grafik och dekorationsteknik.
- Analysera restaurangsektorn.
- Analysera och definiera gastronomiska erbjudanden som menyer, bokstäver eller andra viktiga erbjudanden (galor, banketter).
- Definiera egenskaper hos mat och dryck med hänsyn till specifika gastronomiska erbjudanden och produkternas kvalitetsnivå.
- Beräkna externa och interna leveransbehov för jaeneros i samband med specifika gastronomiska erbjudanden, skriva förfrågningsbeställningarna.
- Utveckla den interna leveransprocessen för jaeneros och grundläggande utarbetningar av flera applikationer i enlighet med de gastronomiska erbjudandena eller fastställda arbetsplaner, med hänvisning till grönsaker, torkade baljväxter, pasta, ris och ägg.
- Utför mottagning av mat och dryck för efterföljande lagring och distribution.
- Analysera mat- och dryckesförvaringssystem och utför de inneboende operationerna enligt de valda systemen.
- Beräkna kostnaderna för råvaror för att uppskatta möjliga priser på tillhörande gastronomiska erbjudanden.
- Erkänna och tillämpa gällande standarder och åtgärder som är nödvändiga för att säkerställa den hygieniska och sanitära kvaliteten på gästfrihetsverksamheten.
- Utvärdera de miljöproblem som har sitt ursprung i hotellbranschen.
Professionella möjligheter för online -matlagning:
Tack vare denna Master in Cooking kommer du att öka din utbildning inom gästfrihetsområdet så att du kan utveckla din yrkesaktivitet både i stora, medelstora och små företag, främst inom gästfrihetssektorn, även om du också kan arbeta på egen hand i små anläggningar i catering undersektor.
Vad förbereder matlagningsmästaren online för:
Denna mästare i matlagning. Professionell kock och kökschef förbereder dig för att förvärva specifik kunskap inom området genom att utveckla studentens färdigheter för att fungera professionellt inom sektorn.
Vem riktar sig till matlagningsmästaren online:
Denna mästare i matlagning. Professionell kock och kock riktar sig till alla som är intresserade av gästfrihet och turism och vill specialisera sig på kock och / eller professionell kock.
Utbildningens officiella karaktär:
Denna utbildning ingår inte inom ramen för officiell reglerad utbildning (tidig barndomsutbildning, grundutbildning, gymnasial utbildning, officiell yrkesutbildning FP, examen, högskoleexamen, officiell universitetsmästare och doktorsexamen). Det är därför en kompletterande och / eller specialiserad utbildning, som syftar till förvärv av vissa färdigheter, förmågor eller förmågor av yrkesmässig karaktär, som kan bedömas som meriterande i anslagstavlor och / eller tävlingsprov, alltid inom utbildningssektionen. och / eller kontinuerlig utbildning är det alltid viktigt att se över de specifika kraven för bedömningen av den specifika offentliga jobbbank som vi vill ansöka om.