Keystone logo
© EU Business School Switzerland
EU Business School Switzerland

EU Business School Switzerland

EU Business School Switzerland

Introduktion

EU Business School

Vi erbjuder engelsklärade grund-, kandidatexamen, magister- och MBA-program i ämnen som främjar entreprenörskap, innovation och ledarskap och är mycket eftertraktade av företag. Dessa inkluderar företagsadministration, kommunikation och PR, internationell verksamhet, digital affär, sportledning, marknadsföring, ekonomi och företag, bland andra.

På EU Business School fördjupar vi studenterna i en verklig företagsmiljö, som bland annat väcker affärer genom gästtalarsessioner, företagsbesök, utflykter, fallstudier, affärssimuleringar och praktikplatser. Prestigefyllda gästtalarevenemang med kända internationella ledare och frekventa företagsbesök till organisationer som BMW, FN: s byråer, Siemens och UEFA gör det möjligt för EU-studenter att få förstahandsupplevelse av de globala affärsjättarnas inre arbete.

Tjäna statligt ackrediterade och statligt erkända grader på EU-campus

Genom våra ackrediterade akademiska partners, University of Derby och University of Roehampton i London, tjänar studenter statligt ackrediterade universitetsexamina i Storbritannien. De har också möjlighet att få högskoleexamen från Universidad Católica San Antonio de Murcia (UCAM), Spanien, (título propio) .

Studera med våra partners världen över

Med vårt globala nätverk uppmuntrar vi studenter att delta i utbytesprogram, både inom Europa och med våra partnerinstitutioner runt om i världen. EU-partner inkluderar Pace University i New York; University of California i Riverside; Fisher College i Boston i USA; Tecnológico de Monterrey (ITESM) i Monterrey, Mexiko; och Stamford International University i bland annat Bangkok, Thailand. Våra partnerskap ger studenterna chansen att få ytterligare kvalifikationer och studera i olika och berikande miljöer.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

  • Geneva

    Rue Kléberg 6, 1201, Geneva

Frågor