Keystone logo
ESEI International Business School Barcelona SEO (sökmotoroptimering)
ESEI International Business School Barcelona

SEO (sökmotoroptimering)

Online

7 Weeks

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 630

Distansutbildning

Introduktion

Den här modulen avslöjar mekaniken för att öka webbplatsens synlighet i sökresultaten. Skaffa dig viktiga färdigheter för att förbättra onlinenärvaro, locka användare och driva trafik. Navigera i det digitala landskapet med expertis och förvandla din webbplats till en destination.

Där du ger dig ut på en transformativ resa in i sfären av digital synlighet och framträdande online. I den här modulen reder vi ut den invecklade mekaniken bakom hur webbplatser stiger genom raden av sökmotorresultat och blir de bästa destinationerna för användare som söker information, produkter och tjänster.

I en tid där onlinenärvaro är av största vikt är det en kraftfull färdighet att förstå konsten och vetenskapen kring SEO. Den här modulen är noggrant utformad för att utrusta dig med de kunskaper och tekniker som behövs för att effektivt navigera i det digitala landskapet.

Behöver veta

  • Startdatum – När som helst
  • Rekommenderad varaktighet - 7 veckor
  • Språk - 100% engelska undervisning
  • Studieläge – Lärande i egen takt – 100 % online
  • Format – Förinspelningar, onlinetester och bedömningar
  • Certifiering – Professionell Certification (Certificate of Achievement)

Intyg om prestation

Ett ESEI Certificate of Achievement är ett formellt erkännande som ges av ESEI International Business School till personer som har genomfört en specifik kurs eller utbildningsprogram. Detta certifikat betecknar mottagarens engagemang, ansträngning och skicklighet i ämnet, ett erkännande av deras engagemang för spetskompetens och de avancerade färdigheter som förvärvats under sina studier. Det fungerar som en värdefull merit för att förbättra karriärmöjligheterna och visa expertis inom området.

Antagningar

Läroplan

Om skolan

Frågor