Keystone logo
ESEI International Business School Barcelona Regionala specialiseringar
ESEI International Business School Barcelona

Regionala specialiseringar

Online

7 Weeks

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 630

Distansutbildning

Introduktion

Utforska viktiga globala frågor i Latinamerika, MENA och Asien. Förstå MENA:s spänningar, Latinamerikas ekonomiska uppsving och den geopolitiska betydelsen av Indien och Kina. Få insikter i regional dynamik och deras inverkan på global handel, politik och företag. Följ med oss ​​för ett heltäckande globalt perspektiv.

Latinamerika: Latinamerika bevittnar en ökning av ekonomisk aktivitet i en tid då politiken i regionen aldrig har varit mer intressant. Konsekvenserna av detta för global handel och relationer är fascinerande och av central betydelse att förstå. Det här avsnittet zoomar in på den mest framträdande utvecklingen i regionen, deras bakgrund och deras inverkan på näringslivet och politiken i Latinamerika och utanför.

Nutida Indien och Kina: Det går inte att diskutera att Kina och Indien är av grundläggande betydelse för den globala ekonomin, men många aspekter av deras geopolitik och handelspolitik är fortfarande missförstådda. Här undersöker du de praktiska aspekterna av det samtida Kina och Indien, som är avgörande för att vi ska kunna förstå aktuella händelser och utvecklingar i regionen.

Behöver veta

  • Startdatum – När som helst
  • Rekommenderad varaktighet - 7 veckor
  • Språk - 100% engelska undervisning
  • Studieläge – Lärande i egen takt – 100 % online
  • Format – Förinspelningar, onlinetester och bedömningar
  • Certifiering – Professionell Certification (Certificate of Achievement)

Intyg om prestation

Ett ESEI Certificate of Achievement är ett formellt erkännande som ges av ESEI International Business School till personer som har genomfört en specifik kurs eller utbildningsprogram. Detta certifikat betecknar mottagarens engagemang, ansträngning och skicklighet i ämnet, ett erkännande av deras engagemang för spetskompetens och de avancerade färdigheter som förvärvats under sina studier. Det fungerar som en värdefull merit för att förbättra karriärmöjligheterna och visa expertis inom området.

Antagningar

Läroplan

Om skolan

Frågor