Keystone logo
ESEI International Business School Barcelona CRM och data
ESEI International Business School Barcelona

CRM och data

Online

7 Weeks

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 630

Distansutbildning

Introduktion

Den här kursen ger en djupdykning i CRM-verktyg och deras roll i datahantering. Få viktiga färdigheter för att optimera kundinteraktioner och fatta strategiska affärsbeslut. Ge dig ut på en resa från grunderna i CRM till avancerade datadrivna insikter.

Välkommen till en värld av Customer Relationship Management (CRM) och Data Management (CRM och Data)! Den här modulen har utformats noggrant för att ge dig en omfattande förståelse för CRM-verktyg och deras viktiga roll som datahanteringsplattformar.

I den här kursen kommer du att ge dig ut på en resa som tar dig från grunderna i CRM till krångligheterna i att utnyttja kraften i data för strategiska affärsbeslut. Vi börjar med att avmystifiera vad ett verktyg för Customer Relationship Management verkligen är, dess syfte och dess mångfacetterade tillämpningar. När vi går djupare kommer du att upptäcka den centrala roll som CRM-system spelar för att hantera och optimera interaktioner med kunder, partners och intressenter.

Behöver veta

  • Startdatum – När som helst
  • Rekommenderad varaktighet - 7 veckor
  • Språk - 100% engelska undervisning
  • Studieläge – Lärande i egen takt – 100 % online
  • Format – Förinspelningar, onlinetester och bedömningar
  • Certifiering – Professionell Certification (Certificate of Achievement)

Intyg om prestation

Ett ESEI Certificate of Achievement är ett formellt erkännande som ges av ESEI International Business School till personer som har genomfört en specifik kurs eller utbildningsprogram. Detta certifikat betecknar mottagarens engagemang, ansträngning och skicklighet i ämnet, ett erkännande av deras engagemang för spetskompetens och de avancerade färdigheter som förvärvats under sina studier. Det fungerar som en värdefull merit för att förbättra karriärmöjligheterna och visa expertis inom området.

Antagningar

Läroplan

Om skolan

Frågor