Keystone logo
ESEI International Business School Barcelona Analytics
ESEI International Business School Barcelona

Analytics

Online

7 Weeks

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 630

Distansutbildning

Introduktion

Den här avancerade kursen dyker in i Google Analytics och lär dig att omvandla data till strategiska insikter. Skaffa dig nödvändiga färdigheter för att utvärdera onlinemarknadsföringseffekter och driva affärsframgång med datadrivna beslut.

I det moderna digitala landskapet är datadrivet beslutsfattande avgörande för framgången för alla företag. Analytics-modulen går djupt in i Google Analytics-världen och utrustar eleverna med färdigheter att utnyttja kraften i data och omvandla den till strategiska insikter.

Behöver veta

  • Startdatum – När som helst
  • Rekommenderad varaktighet - 7 veckor
  • Språk - 100% engelska undervisning
  • Studieläge – Lärande i egen takt – 100 % online
  • Format – Förinspelningar, onlinetester och bedömningar
  • Certifiering – Professionell Certification (Certificate of Achievement)

Intyg om prestation

Ett ESEI Certificate of Achievement är ett formellt erkännande som ges av ESEI International Business School till personer som har genomfört en specifik kurs eller utbildningsprogram. Detta certifikat betecknar mottagarens engagemang, ansträngning och skicklighet i ämnet, ett erkännande av deras engagemang för spetskompetens och de avancerade färdigheter som förvärvats under sina studier. Det fungerar som en värdefull merit för att förbättra karriärmöjligheterna och visa expertis inom området.

Antagningar

Läroplan

Om skolan

Frågor