Keystone logo
ESEI International Business School Barcelona

ESEI International Business School Barcelona

ESEI International Business School Barcelona

Introduktion

132755_02_LOGOS.jpg

Innovation i företagsutbildning

Lärande för realtidsaffärer

ESEI tillhandahåller internationell företagsutbildning som uppfyller kraven från globala företag. Sedan starten 1989 har vi drivits av en passion för att erbjuda affärsprogram som ger relevant kompetens och yrkesutbildning för att förbättra våra studerares karriärmöjligheter och förbereda dem för framgång i en internationell arbetsmiljö.

Internationellt erkännande för excellens

UK och spanska ackrediteringar

ESEI är en erkänd internationell institution för högre utbildning i Spanien. ESEI-kandidatprogram är officiella kvalifikationer som tilldelas av de bästa brittiska universiteten. ESEI Master-program är privata examen som delas ut direkt av ESEI och Universidad Católica de Murcia (UCAM) - en av de mest prestigefyllda universitetsinstitutionerna i Europa, med ett utmärkt rykte inom företagsutbildning.

ESEI Barcelona Campus - Bästa staden för internationella studenter

Topp 5 europeiska starthubben

ESEI ligger i Barcelona, Spanien, ett internationellt affärs- och innovationscentrum. Händelser som Mobile World Congress, som lockar över 100 000 personer årligen, gör staden till en av de bästa nätverksplatserna i Europa. Våra potentiella akademiker har möjlighet att nätverka med entreprenörer och investerare och göra livslånga kontakter med klasskamrater, handledare och lärare.

International Faculty and Experts in Business

Lärande av erfarna Professionals

ESEI internationella fakulteten forskar, inspirerar och producerar kunskap som är relevant för våra studenters behov. De föreslår ett kollektivt förhållningssätt till komplexa problem samtidigt som de utvecklar individuella talanger akademiskt och professionellt. ESEI-fakulteten kommer från hela världen och ger ESEI-studenter ett verkligt globalt affärsperspektiv.

198137_HOME_en2.jpg

Coaching for Excellence

Vår fakultet är professionellt verksamt: de är VD, företagare, företagare, marknadschefer eller andra anställda på högre nivå. ESEI är en springbrett för våra studenter till de karriärer de vill och vår fakultet är de som kan hjälpa dem att komma dit!

132760_01_portada.jpg

Praktisk affärsmetodik

Projektbaserat lärande (PBL)

På ESEI är vår högsta prioritet att ge våra studenter bästa möjliga inlärningsupplevelse. Projektbaserat lärande förbinder studenter med den verkliga världen. Studenterna får autonomi, flexibilitet och ansvar att arbeta tillsammans i projekt, som kan vara en fallstudie, en skriftlig rapport, en video, en rollspelaktivitet, en webbplats etc. Lärarnas roll är i huvudsak en facilitator . De skapar projektsammanfattningar och övervakar de framsteg som lagen gör vecka efter vecka, med regelbundna incheckningsställen - precis som på arbetsplatsen.

Studentcentrerat lärande

Personlig uppmärksamhet inom småklassgrupper

ESEI-studenter har nytta av personlig mentorskap och rådgivning från våra internationella yrkesverksamma inom utbildningsledning. Klassstorlekar är små för att uppmuntra och skapa en kultur för att vårda och förstärka ESEI-studentgemenskapens talang.

Levande studentliv

En varierad gemenskap med 150 studenter från mer än 40 länder

ESEI erbjuder en verkligt global upplevelse med internationella studenter med olika bakgrund. ESEI-studentgemenskapen består av unga yrkesinriktade individer som brinner för affärer. Med en bakgrund av berömda arkitektoniska byggnader, underbara sandstränder, fantastiskt medelhavsklimat, spännande nattliv, fantastiska rätter och många kultur- och sportaktiviteter garanterar Barcelona studenterna en oförglömlig upplevelse inom en rimlig budget.

132756_08_CAREEROPPORTUNITIES.jpg

Karriärmöjligheter

ESEI ansluter Talent med Business

ESEI erbjuder ett unikt tillfälle att få yrkeserfarenhet i Barcelona. ESEI-studenterna kan utföra praktikplatser och få internationell yrkeserfarenhet hos nationella och internationella företag i Barcelona.

7 korta kurser för att förbättra dina färdigheter på ESEI

ESEI erbjuder en serie korta kurser (3 timmar i veckan i 6 veckor) för alla som är intresserade. Oavsett om du lär dig repen eller om du redan är en erfaren professionell, erbjuder dessa nya kurser ett sätt för alla att förvärva nya färdigheter eller förbättra befintliga, utan att engagera sig i ett fullständigt program.

Våra korta kurser kan tas på campus eller på distans. Och de erbjuds för närvarande!

Läs vidare för att ta reda på vilka korta kurser som erbjuds denna termin och registrera dig idag .

 1. Projektledning och Lean Management
  Denna korta kurs tar ett systematiskt förhållningssätt till studiet av projektledning. Syftet är att förse studenterna med de verktyg som behövs för att utföra effektiv ledning enligt Project Management Institute (PMI).
 2. Strategier och teknik för digital marknadsföring
  Ett hett ämne för arbetsvärlden på 21-talet, digital marknadsföring och dess teknik blir mycket eftertraktade.
  Den här korta kursen kommer att undersöka hur varumärken kan påverka engagemang genom användning av digitala plattformar. Det hjälper eleverna att navigera i det stora utbudet av digital marknadsföringsteknik och förklara hur var och en kan användas strategiskt för att nå ett företags långsiktiga mål.
 3. Affärsplan: skapande och utveckling
  Uppmärksamhet, blivande startande grundare! Den här korta kursen är användbar för alla som är intresserade av att starta sin egen satsning och lära sig att skapa en affärsplan.
 4. Marknadsföring av sökmotorer
  Sökmotormarknadsföring (SEM) fokuserar på marknadsföring av webbplatser genom att öka deras synlighet på resultatsidorna för sökmotorer. Med ett ökande antal människor som handlar online för produkter och tjänster har SEM aldrig varit så viktigt.
 5. Mobil marknadsföring
  Mobil marknadsföring är en flerkanalig online marknadsföringsteknik. Det fokuserar på att nå en publik via sina smartphones, surfplattor eller relaterade enheter. Den använder webbplatser, e-post, SMS, sociala medier och mobilapplikationer för att interagera med kunderna.
 6. Sportmarknadsföring
  Sportmarknadsföring fokuserar på marknadsföring av sportevenemang och lag samt marknadsföring av andra produkter och tjänster inom sportbranschen.
 7. Idrottsetik och socialt ansvar
  Indelad i två sektioner fokuserar denna korta kurs på både etik inom idrott och socialt ansvar i sportbranschen.

Platser

 • Barcelona

  Carrer de Montevideo, 31, 08034, Barcelona

Frågor