Keystone logo
Escuela de Escritores

Escuela de Escritores

Escuela de Escritores

Introduktion

Berättelsen du skriver

Välkommen / skola som kreativt skrivande på spanska i världen, välkommen / AA Escuela de Escritores :

Vi har alla en historia att berätta och vi kan hitta det bästa sättet att göra det. Eftersom ja, kan du lära dig att skriva. Att skriva är en färdighet och som alla hantverk, är det första steget att lära känna och behärska tekniker som gör att du kan utöva den mästerligt. Lär detta hantverk är existensberättigande i Escuela de Escritores . Lär inte ensam inom räckhåll för geni rörd av den gudomliga finger eller välsignade med genen att skriva: upptäcka det varje dag under femton år tusentals människor har passerat genom vår webbplats och virtuella klassrum.

70089_17-18_FB_portada_1200x627px_SOLO-IMAGEN.jpg

När ett jobb utförs mäster blir det konst när det gäller konst och också tala om de immateriella tillgångar som är talang eller inspiration. Talang är inte lärt sig, men har liten eller mycket kan utvecklas i rätt miljö. Författarna har alltid behövs för att omge sig med andra författare för vägledning eller råd (kom ihåg litterära kretsar eller brev sambandet mellan många av dem). Escuela de Escritores är en mötesplats för spanska författare från hela världen, till ett samhälle dela upplevelsen av att skriva med dina bandmedlemmarna, styrs av många av de bästa lärare i kreativt skrivande på spanska.

Eftersom start skrift är bara början. Det finns många författare som när frågade varför de skriver, tar du så många timmar framför den tomma sidan, svara med två ord: mer liv. En författare lever många liv: hennes och allt han upptäcker inom sig. Något är bruten när vi skriver det lagret av rädsla som skiljer oss från världen, den sanna känslor. Å andra sidan vi föds ömtåliga ord som en författare lär ta hand tills de möts i fraser som, med tålamod och en hel del skicklighet, hamna berättelser, romaner, filmmanus, dikter, konst, liv.

70090_007ec.jpg

Om din önskan är att utbilda dig som författare, startade hemligheter och tekniker för detta utmanande och spännande jobb, inte svika. Vi kan inte lova framgång och tusentals läsare, eller de obehag av Fame, detta litterära härlighet som en del ihop med att vara en författare; men vi kan garantera en stabil, omfattande och väl strukturerad utbildning som gör att du lär dig alla tekniker och resurser i handeln: utbildning som du kan gå om att bygga din röst och tal, att livet som slår i dig och bara du du kan lita på.

Platser

  • Spain Online

    Spain Online, Spanien

  • Madrid

    Covarrubias 1 , 28010, Madrid

Frågor