Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Emerson College, Department of Communication Sciences and Disorders

Emerson College, Department of Communication Sciences and Disorders

Emerson College, Department of Communication Sciences and Disorders

Introduktion

Med tal och kommunikation som två av våra grundande discipliner, har Emerson College ägnat sig åt kommunikation och konst sedan högskolans grundande 1880. Institutionen för kommunikationsvetenskaper och störningar fortsätter att förnya och främja forskning och utbildning inom dessa ständigt viktiga discipliner idag. .

Med campus i Boston, Los Angeles och Nederländerna ingjuter Emerson sin energi och innovationskultur i vart och ett av sina grund- och forskarutbildningsprogram – online och på campus, i USA och utomlands. Vår mångfaldiga gemenskap främjar nyfikenhet och kreativt tänkande, som våra studenter och akademiker använder för att forma vårt 2000-talssamhälle.

Om institutionen för kommunikationsvetenskap och störningar

Emersons avdelning för kommunikationsvetenskap och störningar har varit dedikerad till att hjälpa människor att övervinna utmaningar i samband med tal, språk och andra kommunikationsstörningar i mer än 80 år . Institutionens banbrytande program på grund- och forskarnivå förbereder studenterna för en rad karriärer inom området, inklusive talspråkspatologi, audiologi och arbetsterapi.

Institutionen för kommunikationsvetenskap och störningar är känd för att vara i framkant av forskningen och har ett rykte om sig att vara utmärkt i sin kliniska förberedelse av yrkesverksamma inom området.

Platser

  • Boston

    216 Tremont St, 02116, Boston

    Frågor