Keystone logo
© BIMM University
Elizabeth Johnson Organization

Elizabeth Johnson Organization

Elizabeth Johnson Organization

Introduktion

Online-språkkurser för äldre tonåringar och vuxna

Online självstudiekurser och undervisade onlinekurser

Online självstudieEJO erbjuder 9 olika online-kurspaket för äldre tonåringar och vuxna. Alla studenter behöver är en internetanslutning och en enhet (de flesta är mobilvänliga och de skulle bara ladda ner appen).Paketen som erbjuds sträcker sig från en tvåkomponent akademisk engelskkurs till en femkomponent kurs i engelska. Exempelvis består paketet Down to Business Achiever av Business Speaking, Business Vocabulary och tre Business Writing-komponenter på B2-nivå. Den praktiska engelskkursen på A2-nivå och högre börjar med ett diagnostiskt test och sedan väljer programmet lektionsvägen som eleven ska följa. Kursen på A1-nivå lektionerna är förval.

Undervisade onlinekurser

EJO erbjuder akademisk engelska, affärsengelska, allmän engelska och examensförberedelser som undervisas på nätet. Innan din kurs börjar slutför du ett engelska test och en behovsanalys. Du har en detaljerad diskussion med en medlem av EJO-teamet om dina mål och mål för din kurs och om specifika språkområden du vill utveckla. Oavsett dina behov planerar din lärare ett program för att möta dem. Lektionerna är 60 minuter långa och du kan ha så få eller så många lektioner som du behöver.

Alla lärare är kvalificerade EFL-lärare som arbetar med EJO. Förutom den undervisade lektionstiden får eleverna också ytterligare uppgifter att slutföra. Alla deltagare får ett certifikat efter avslutad kurs. Lektioner kommer att genomföras med zoom eller en liknande plattform.


Varför välja oss?

Att välja den mest lämpliga språkkursen är verkligen viktigt eftersom det handlar om att göra en investering för framtiden. Oavsett om du letar efter en undervisad onlinekurs eller ett kurspaket som bara är online och självstudie för dig själv, en familjemedlem eller en av dina anställda, är vi säkra på att svaret är att lära oss engelska hos oss!

106992_106948_Smiley.jpg

Platser

  • Alton

    Alton, Storbritannien

    Frågor