Keystone logo
© Tufigno Photo Services
EIM - European Institute of Management

EIM - European Institute of Management

EIM - European Institute of Management

Introduktion

European Institute of Management föreställer sig ett adaptivt lärandesystem som perfekt utnyttjar de tekniska framstegen under talet och ger tillgång till flexibla statliga ackrediterade högskoleutbildningar av hög kvalitet för upptagna och begränsade yrkesverksamma.

Vi är en lärande- och forskningsgemenskap som består av yrkesverksamma och akademiker som strävar efter att leverera viktig kunskap och ingjuta relevanta färdigheter till yrkesverksamma över hela världen, i syfte att öka individuella chanser att lyckas och hitta kort- och långsiktiga lösningar för sina organisationer . Att få våra examina, diplom, certifikat och utmärkelser ackrediterade av regeringen ökar också vår konkurrensfördel på arbetsmarknaden.

Genom skräddarsydda högre utbildningsprogram lär sig studenterna att utveckla sina färdigheter och utveckla sina kompetenser för att möta de ständigt föränderliga behoven och förväntningarna i det moderna företags- och affärslandskapet.

Vi fokuserar på att höja kompetenser som omfattar akademiska och metodiska färdigheter samt social och personlig utveckling för att öka konkurrenskraften på nuvarande och framtida arbetsmarknad.

Med EIM:s regeringsackrediterade program kan yrkesverksamma ta ett MBA-diplom, bli en doktor i filosofi eller bli en doktor i företagsekonomi genom onlineutbildning ansikte mot ansikte från ett internationellt fakultetsteam av professorer och coacher med mer än 10 års erfarenhet. professionell erfarenhet. Vi tillämpar personliga, lärandecentrerade och mycket interaktiva didaktiska metoder, och integrerar online-inlärningsteknologier och tekniker för att kontinuerligt förbättra lärandeupplevelserna för eleverna. Vi gör det mycket bekvämare och mer genomförbart att ta en doktorsexamen, DBA eller andra grader för de flesta arbetande yrkesverksamma.

Syn

Tillhandahålla tillgång till flexibla statliga ackrediterade högskoleutbildningar av hög kvalitet genom onlineutbildningsplattformar och teknikförbättrade inlärningsmetoder

Vad är vår inlärningsmetod?

EIM erbjuder en 100 % online-inlärningsmiljö och tillämpar en mycket interaktiv inlärningsmetod baserad på Oxbridge-inlärningsmetoden.

EIM Ackrediteringar

Malta Further and Higher Education Authority (MFHEA) licensierar EIM och det är även hela dess program. Malta är en del av European Higher Education Area (EHEA) och Transnational Qualifications Framework (Commonwealth).

EIM Medlemskap

Som världens största affärsutbildningsallians, AACSB International—The Association to Advance Collegiate Schools of Business kopplar samman lärare, studenter och företag för att uppnå ett gemensamt mål: att skapa nästa generation av fantastiska ledare. Synonymt med de högsta standarderna för spetskompetens sedan 1916, tillhandahåller AACSB kvalitetssäkring, affärsutbildningsintelligens och professionella utvecklingstjänster till över 1 500 medlemsorganisationer och mer än 785 ackrediterade handelshögskolor över hela världen.

.

Antagningar

Doktorsexamina (DBA och PhD in Management)

Kandidater som vill delta i någon av våra doktorandkurser väljs ut utifrån följande kriterier

 • MQF/EQF Nivå 7 kvalifikation eller magisterexamen
 • MQF/EQF nivå 6-kvalifikation eller kandidatexamen (för doktorsexamen)
 • Minst 5 års yrkeserfarenhet (för DBA)
 • Behärskar engelska i att förstå och tala, läsa och skriva
 • Grundläggande digitala kompetenser för att arbeta med institutionernas digitala lärplattform
 • Utmärkt personlig motivation
 • Utmärkt lagarbete
 • Sökande som inte uppfyller angivna krav kan begära ett erkännande av tidigare lärande

Forskarutbildning (Master's degrees, PGCerts, PGDipl)

Studenter kan delta i våra masterkurser, forskarutbildningscertifikat och diplom samt priskurser på grundval av följande kriterier

 • EQF Nivå 6 kvalifikationer Kandidatprogram
 • Minst 1 års yrkeserfarenhet
 • Behärskar engelska i att förstå och tala, läsa och skriva
 • Grundläggande digitala kompetenser för att arbeta med institutionernas digitala lärplattform
 • Utmärkt personlig motivation
 • Utmärkt lagarbete
 • Sökande som inte uppfyller angivna krav kan begära EIM för ett erkännande av tidigare lärande

 

Ackrediteringar

AACSB-ackrediterad

Studentberättelser

Platser

 • Valletta

  Apt 5, 66, Old Theatre Street, Valletta VLT Malta, 1427, Valletta

  Frågor