Keystone logo
EHEI - European Higher Education Institute

EHEI - European Higher Education Institute

EHEI - European Higher Education Institute

Introduktion

European Higher Education Institute är en fortbildningsinstitution som erbjuder högkvalitativa online forskarutbildning och masterprogram som förbereder studenter för en framgångsrik karriär i den framväxande ekonomin. Vårt uppdrag är att främja akademisk excellens och studentprestationer genom en transformativ och tillgänglig utbildningsupplevelse med ett starkt fokus på innovation, teknik och kreativitet. Ackrediterad av MFHEA - Malta Further & Higher Education Authority, med licensnummer 2023-05, antar institutionen ett rigoröst, inkluderande och tillgängligt utbildningssystem inspirerat av principerna och kvalitetsstandarderna som fastställts av EHEA - European Higher Education Area.

Vi förbereder ansvarsfulla ledare för att transformera företag och samhälle

Vårt huvudmål är att utveckla morgondagens globala ledare, genom att tillhandahålla en stödjande onlineutbildningsmiljö som främjar individuell talang och potential, omfattar olika perspektiv och främjar kritiskt tänkande och problemlösningsförmåga.

Högkvalitativa online-mastergrader tillgängliga för en global publik

EHEI-masterprogrammen tillåter studenter med olika bakgrunder och åldrar att få en ackrediterad examen genom att studera när som helst och var som helst, tack vare stödet från framstående professorer och erkända branschledare. Våra magisterexamen är utformade för att svara på den framväxande efterfrågan på arbetsmarknaden genom en högkvalitativ innovativ läroplan tillgänglig i ett bekvämt och flexibelt format.

Institutionens onlineutbildningsmodell erbjuder studenter många fördelar som möjligheten att sätta sin egen inlärningstakt, att balansera arbete och studier och att få skräddarsydd närvaro baserat på individuella krav och förmåga. Tack vare olika tekniska verktyg kan eleverna förbättra sina karriärer och behålla sin professionella kant samtidigt som de utbyter sina kunskaper och erfarenheter med kamrater och lärare i ett mångkulturellt samhälle.

 • Internationellt ackrediterad
 • Engagerande och interaktiva onlinekurser
 • Flexibelt och personligt lärande
 • Onlinetentor och bedömning
 • Ekonomiskt stöd och stipendier

Ackreditering

European Higher Education Institute är en fortbildningsinstitution som erbjuder högkvalitativa online forskarutbildning och masterprogram som förbereder studenter för en framgångsrik karriär i den framväxande ekonomin. Vårt uppdrag är att främja akademisk excellens och studentprestationer genom en transformativ och tillgänglig utbildningsupplevelse med ett starkt fokus på innovation, teknik och kreativitet.

Ackrediterad av MFHEA - Malta Further & Higher Education Authority, med licensnummer 2023-05, antar institutionen ett rigoröst, inkluderande och tillgängligt utbildningssystem inspirerat av principerna och kvalitetsstandarderna som fastställts av EHEA - European Higher Education Area.

Online-program

EHEI:s onlineprogram tillåter studenter med olika bakgrunder och åldrar att få en ackrediterad examen genom att studera när som helst och var som helst, tack vare stödet från framstående professorer och erkända branschledare. Våra magisterexamen är utformade för att svara på den framväxande efterfrågan på arbetsmarknaden genom en högkvalitativ innovativ läroplan tillgänglig i ett bekvämt och flexibelt format.

Institutionens utbildningsmodell erbjuder studenter i olika åldrar många fördelar som möjligheten att fortsätta i sina jobb samtidigt som de söker akademiska meriter, att avancera i sin karriär och att interagera och utbyta sina kunskaper och erfarenheter med kamrater och lärare i ett mångkulturellt samhälle.

Institutionella mål

Institutionens uppdrag och mål är inspirerade av principen om kvalitetssäkring och av ett fortlöpande utvärderingssystem som syftar till att bedöma och undervisningseffektivitet genom elevers tillfredsställelse, resultat, prestationer och placering.

Huvudinstitutionens mål är

 • Att erbjuda högkvalitativa professionella examensprogram som är utformade för att ta hänsyn till de nya kraven på arbetsmarknaden
 • Att bygga upp en gemenskap och berika elevernas liv genom att främja pedagogisk och professionell tillväxt
 • Att uppmuntra studentcentrerat lärande på alla nivåer, med stöd av tekniska resurser och vägledd av kvalificerad lärare och personal
 • Att ge en enastående pedagogisk erfarenhet genom akademiska och administrativa supporttjänster
 • Att främja samarbete och forskningsdelning mellan andra institutioner med samma mål

Antagningar

Hur man ansöker

 • Schemalägg ett orienteringssamtal.
 • Fyll i ansökningsformuläret online och skicka in dina dokument.
 • Kontrollera och välj stipendier och betalningsalternativ.
 • Få det officiella svaret från antagningskommittén via e-post.
 • Fyll i antagningshandlingarna och påbörja dina studier.

Få en dedikerad orientering

Vår antagningsavdelning stödjer presumtiva studenter och sökande för att få fördjupad information om våra program, behörighetskraven, ansöknings- och registreringsprocessen samt ekonomiskt stöd och stipendier.

Med ett team av professionella antagningsrådgivare kan vi svara på varje elevs specifika frågor och tillhandahålla all information du behöver.

Boka ett samtal

Välj en 15-minuters tidslucka* inom de kommande två veckorna för ditt val av telefon eller WhatsApp-ljud-/videosamtal.

Om alla platser är fyllda kommer vi att öppna nya platser varje vecka, så fortsätt kolla in! Du kommer att kontaktas med mötesspecifikationer, inklusive hur du går med i ditt möte, när du har registrerat dig. Vi ser fram emot att träffa dig snart!

Antagningsprocess

För att bli antagen till en magisterexamen vid European Higher Education Institute måste studenterna inneha en kandidatexamen och en mellanliggande engelska nivå certifierad av en engelsk skola eller genom ett internt engelsktest och intervju som kommer att administreras av institutionen.

Studenter måste också fylla i och skicka in anmälningsformuläret som är en del av antagningsprocessen. Anmälningsformuläret innehåller specifika frågor relaterade till den sökandes tidigare akademiska och yrkesmässiga bakgrund, erkännande av meriter och andra yrkescertifikat eller kvalifikationer.

För att främja integration och jämlikhet bland studentpopulationen diskriminerar institutionen inte på grund av funktionshinder i tillträdet till eller verksamheten i sina program och aktiviteter. Institutionen erbjuder olika stipendiemöjligheter varje år till kvalificerade och begåvade studenter. Alla tillgängliga stipendiealternativ ingår i anmälningsformuläret. Studenter som är intresserade av att ansöka om ett stipendium måste fylla i och skicka in registreringsformuläret och ange i stipendiedelen vilken typ av stipendium de är intresserade av. Kraven för varje stipendium anges i stipendiedelen av anmälningsformuläret.

Anmälningsformulär

Ansökan måste innehålla ett följebrev och följande dokument som kommer att laddas upp i den specifika delen av registreringsformuläret:

 • Kandidatexamen eller avskrifter
 • Engelsk nivå på medelnivå test
 • Anmälningsformulär
 • Ytterligare studentcertifikat, meriterkännande eller kvalifikationer (om tillämpligt)

Alla ansökningar kommer att utvärderas av antagningsdirektören med hänsyn till kandidatexamensbetyget och studentens professionella och akademiska erfarenhet. Antalet studenter som kan antas till ett program bestäms av institutionen utifrån antalet professorer och handledare och på de stödtjänster som måste aktiveras genom programmet. Baserat på antalet studenter som kan antas till ett program kommer studenter med högsta betyg i sin kandidatexamen eller med enastående akademisk eller yrkeserfarenhet att prioriteras. För att främja integration och jämlikhet bland studentpopulationen diskriminerar institutionen inte på grund av funktionshinder vid antagning och verksamhet av sina program och verksamheter.

Platser

 • Naxxar

  Northlink Business Centre, Level 2, Triq Burmarrad Naxxar, Malta, 6345, Naxxar

Frågor