Keystone logo
EELU Egyptian E-Learning University

EELU Egyptian E-Learning University

EELU Egyptian E-Learning University

Introduktion

EELU erbjuder högkvalitativa utbildnings- och utbildningstjänster med överkomligt pris för att tillhandahålla arbetsmarknaden med färdiga industriarbetare som kan hantera avancerad teknik och att skapa och ständigt förbättra undervisning och inlärningsmiljö.

Universitetsutbildningspolitiken beror på ett integrerat utbildningssystem som underlättar en elevbaserad modell genom att tillhandahålla: 1. Ansikte mot ansikte föreläsningar mellan lärare och studenter.

 1. Asynkron självflyttad genom universitetsportalen för att få tillgång till e-kurser och e-innehåll.
 2. Synkrona virtuella klassrum som använder Internet och universitetets intranät.
 3. Videokonferenser.

Denna pedagogiska modell kombinerar fördelarna med både den traditionella utbildningen och e-lärandeutbildningen i en framstående blandad modell. Eftersom den traditionella utbildningen tillåter en elev att kontakta direkt med instruktörer i en hand och med andra studenter å andra sidan, medan modellen för e-learning tillåter en student att använda modern och avancerad teknik och gör det möjligt för honom / henne att förvärva kommunikationsförmåga, presentation Färdigheter och kunskapssökande färdigheter. Därför blir studenten i det egyptiska E-Learning University centrum för utbildningsväsendet och kvalificerad med kunskaper och färdigheter att gå med i en konkurrenskraftig arbetsmarknad över hela världen.

Platser

 • Egypt Online

  Egypt Online, Egypten

  • Giza

   33, Elmesaha St., Dokki , , Giza

   Frågor