Keystone logo
EDHEC Business School - Online Programs

EDHEC Business School - Online Programs

EDHEC Business School - Online Programs

Introduktion

EDHEC Business School: forma online-utbildning

Med ambitionen att förbättra sin digitala utveckling har EDHEC Business School skapat EDHEC Online, en 100% digital plattform online. Med önskan att möta efterfrågan på flexibilitet från professionella och framtida chefer, EDHEC Online riktar sig främst till aktiva yrkesverksamma som vill förvärva nya färdigheter för att öka sin yrkeskarriär genom utbildning på hög nivå, tillgänglig var som helst, när som helst.

Vad är 192778_pexels-canva-studio-3153201.jpg

Ett komplett utbud av onlinekurser

Från specialiserad kandidatexamen till verkställande och magisterprogram, EDHEC Online bygger på ett nytt sätt att lära sig, erbjuder diplom- och certifieringskurser i ledning i alla frågor relaterade till nya affärsutmaningar. Utbildningsprogrammen tillhandahålls av EDHEC Business School-professorer och företagsexperter som tar med sig sin expertis och kunskap.

En plattform för spetskompetens

EDHEC Business School är en av grundarna av International Future of Management Education (FOME) i samarbete med Imperial College London och flera andra prestigefyllda handelshögskolor och universitet i världsklass. Syftet med denna allians är att revolutionera diplom på distansutbildning genom att kombinera tekniskt och pedagogiskt kunnande.

Dessutom berikar flera partnerskap eller avtal med nyckelaktörer i EdTech-världen den inlärningsupplevelse som EDHEC Online erbjuder.

Ett mål: att berika inlärningsupplevelsen

EDHEC Online tillåter EDHEC Business School att ge tillgång till sitt enastående innehåll till så många studenter som möjligt, drivs av betydande digitala innovationer. EDHEC Online har utvecklat ett ”lokalt e-lärande” -system, baserat på fyra pelare och fokuserat på studenten:

 • Ett dedikerat stöd från EDHEC-professorer genom regelbundna individuella och gruppcoachingsessioner,
 • Privilegierade interaktioner med EDHEC-professorer och akademiska mentorer under veckomöten i virtuella klassrum och på online-campus,
 • Ny teknik för skräddarsydd inlärning (videor, frågesporter, mobilt lärande, online-utvärderingar etc.)
 • Innovativa inlärningsupplevelser antingen personligen eller på distans (teambuilding, seminarier, affärsspel etc.)

"Genom att skapa EDHEC Online, EDHEC Business School positionerar sig i framkant av morgondagens multicampusmodell. Vi erbjuder således våra studenter flera möjligheter till examenskurser på en hög nivå av akademisk och teknisk excellens för att lyckas i arapidly föränderlig värld"

Benoit ARNAUD, programdekan och chef för EDHEC Online

Platser

 • Lille

  Lille, Frankrike

  Chat with students

  Frågor