Keystone logo
EC English State University of New York at Fredonia

EC English State University of New York at Fredonia

EC English State University of New York at Fredonia

Introduktion

Om engelska State University of New York i Fredonia

Varje år hjälper vi elever från över 140 länder att nå sina språkmål och förverkliga sina drömmar på våra fantastiska engelska skolor över hela världen.

Fördelarna med en utbildning på campus

Idag vill vi gärna dela med oss av en av våra sommarhöjdpunkter: öppnandet av EC:s första skola på campus vid State University of New York (SUNY) Fredonia.

Vet du vad som gör att bo och lära på campus till en så spännande och nyttig upplevelse? Vi kan berätta allt om det!

Varför EC On-Campus?

Vi vill ge våra studenter den autentiska möjligheten att bli helt nedsänkt, både akademiskt och socialt, i en helt amerikansk universitetslivsstil, samtidigt som de höjer deras språknivå.

Två utmärkta akademiska fördelar med EG-upplevelsen på campus är full förberedelse för högre utbildning och en direkt väg in i hela det amerikanska universitetssystemet. När du väl är en del av nätverket State University of New York kan du vara säker på smidiga överföringsprocesser mellan andra toppuniversitet tack vare överföringsvägar och fullständiga tillgodoräknanden!

En sådan möjlighet ger också personlig tillväxt, tillsammans med chansen att utveckla dina sociala färdigheter. Att bo och lära sig på campus ger studenterna rätt tillfälle att träffas och umgås med varandra. Du kommer att se fräscha ansikten och få nya vänner i klassen, över lunch i matsalen, på en social aktivitet som anordnas av universitetet eller på campusresidenset när du bär dina kläder till tvättstugan!

Tillbaka i klassrummet kommer alla samtal och akademiska diskussioner med andra internationella EC-studenter på campus att visa sig vara en intressant lärandeupplevelse, och det kommer också att vara den perfekta chansen för dig att få talövning, samt förbättra dina offentliga presentationsfärdigheter . Du kommer också att ha möjlighet att förbereda dig för livet på universitetet med den unika kursen Engelska för akademiska syften, som hjälper dig att uppnå dina akademiska mål och komma in på universitetet med självförtroende och skicklighet.

Platser

  • 280

    280 Central Ave, Fredonia, NY 14063, USA, 14063, 280

    Frågor