Keystone logo
© Duke University
Duke University

Duke University

Duke University

Introduktion

Duke University erbjuder fortsättningsprogram utformade för att engagera individer, organisationer och samhällen i grundläggande och transformativa lärandeupplevelser. Dukes mål är att tillhandahålla utbildningsanrikning under hela livet, ta itu med klyftor i arbetsstyrkan och vara den valda partnern för globala livslånga elever.

Vi tjänar Duke University genom att arbeta för att skapa en gemenskap av studenter som omfamnar tillväxt, samarbete, kreativitet, integritet och en känsla av inkludering. Vi strävar efter att identifiera och registrera studenter som visar intellektuella styrkor, en kärlek till lärande, en känsla av fantasi och öppenhet, och ett engagemang för sina samhällen; vi söker elever som gör saker bättre och behandlar andra väl.

När vi skapar vårt samhälle söker vi särskilt studenter som hedrar och tillsammans representerar ett brett utbud av talanger, bakgrunder, levda erfarenheter och perspektiv. Vi tror att ett mångsidigt samhälle bättre förbereder eleverna för en berikande grundutbildningsupplevelse och liv med mening och effekt. Vi kommer att betrakta varje sökande som en individ, och särskilt överväga sammanhanget för deras unika omständigheter och skillnaden i möjligheter och resurser som elever, familjer, skolor och samhällen står inför.

Vi är fast beslutna att upprätthålla och främja Dukes engagemang för eget kapital. Vi kommer att kommunicera internt och externt med ärlighet och tydlighet och kommer att behandla våra kollegor med respekt, förståelse och vänlighet.

Platser

  • Durham

    Durham, NC 27708-0700, 90700, Durham

  • Durham

    Durham, NC 27708-0700, 90700, Durham

Frågor