Keystone logo
Ducere Global Business School Australia

Ducere Global Business School Australia

Ducere Global Business School Australia

Introduktion

Ducere Global Business School är en erkänd ledare inom samarbeten mellan universitet och företag, för att designa och leverera examina som har en verklig karriärpåverkan. Vi samarbetar med stora universitet på fyra kontinenter, globala företag, statliga departement och icke-statliga organisationer, samt är medlem i AACSB, Clinton Foundation, FN och olika globala kammare, för att säkerställa att våra program är aktuella, relevanta och branschanslutna .

Vi har ett uppdrag av både affärer och filantropi. Ducere har finansierat och stöttat Ducere Foundations verksamhet i 27 afrikanska nationer till ett belopp av miljontals dollar.

Applicerad

Examina skräddarsydda för individuella studenters karriärer och passioner. Projektbaserade företagsresultat för att ge verklig effekt.

Syn

Leverera de mest relevanta, branscherkända examina som lanserar karriärer framåt.

Industri

Gå med i ett nätverk av globala industripartners och hundratals världsledare.

Flexibel & tillgänglig

100% online. Flera Pathways och inträdesalternativ.

bedömning

Inga tentor. Bedömningar är utformade för att utveckla och testa praktiska färdigheter och tillämpningar.

Socialt företagande

Din utbildning hjälper de behövande att skaffa sig en utbildning också, genom Ducere Foundations arbete i hela Afrika.

En extra studentupplevelse

Från flexibla och självstyrda onlinestudier till verkliga affärsprojekt och dynamiska branschevenemang, vi har utformat varje program för att möta behoven hos den moderna eleven.

Både kandidat- och MBA-kurserna blandar uppslukande onlineinlärning med en tillämpad bedömningsmetod. Enligt denna modell bestämmer eleverna när och hur de studerar, samtidigt som de gör praktiska bedömningar som är relevanta för deras egna karriärbehov och för industrins behov.

Så istället för prov kan du arbeta med affärsplaner, projektfallsstudier och mer samtidigt som du får tillgång till Australiens mest branschrelevanta kursplan och innehåll.

Hur du än väljer att studera kommer du att få personligt stöd och råd genom Duceres studentsupportteam, tillsammans med djupgående praktisk feedback från akademisk personal. I varje skede av din studentresa kommer Ducere att arbeta med dig för att odla den digitala läskunnighet, kritiska kunskaper och entreprenöriella färdigheter som krävs för framgång i en ekonomi som förvandlas av innovation.

Lär dig genom världens snabbast växande lärplattform, designad för att passa in i din livsstil

Lär dig genom en toppmodern plattform med studenter och lärare runt om i världen med diskussionsforum och support 24/7.

Lärresurser inkluderar journaler, bildspel, videoinnehåll, animationer och andra leveranssätt för att skapa den mest engagerande digitala lärmiljön.

Praktisk och industriell relevant högskoleutbildning

Kurser levereras i samarbete med ledande organisationer för att tillhandahålla universitetsutbildning som verkligen förbereder akademiker för att ta sina nästa karriärsteg.

Duceres branschpartnerskap stöder skapandet av praktiskt och relevant kursinnehåll; verkliga industriprojekt som kopplar studenter med den verkliga näringslivet och exklusiva branschevenemang som värd Australiens ledande företag.

Verkliga insikter från globala ledare och affärsinnovatörer

Ducere Global Leaders Faculty består av över 250 branschledare från de högsta nivåerna i det offentliga livet, inklusive tidigare presidenter, premiärministrar, vd:ar, entreprenörer och filantroper.

Videoinsikter från dessa ledare vävs genom kursens innehåll och läroplan, och överbryggar klyftan mellan akademiska studier och praktiskt, branschrelevant lärande.

Studenterna får ytterligare möjlighet att höra från och engagera sig med företagets globala ledare personligen vid exklusiva Ducere-branschevenemang.

Grader designade av Ducere, ackrediterade av universitetspartners över hela världen.

Ducere-grader skapas i samarbete med hundratals av världens ledande företagsledare, politiska och filantropiska ledare. Alla examina är formellt ackrediterade av dess nätverk av universitetspartners. Resultatet är en oöverträffad universitetsupplevelse för att ge studenterna en unik kombination av prestigefylld ackreditering med relevant tillämpad lärande.

Platser

  • Prahran

    Saint John Street,5, 3181, Prahran

    Frågor