Keystone logo
Douglas Business School

Douglas Business School

Douglas Business School

Introduktion

Om oss

Douglas Business School (DBS) grundades 2008, en del av Douglas Institute of Higher Education Group, som erbjuder högkvalitativ högre utbildning och yrkesutbildningar till yrkesverksamma inom Hong Kong. Under 2014-18 tilldelades vårt företag Caring Company / Caring Organization Logo av Hongkongs socialförsäkringsråd. Douglas Business Services Sdn Bhd är den officiella representanten för DBS för inskrivning av studenter till UK-kandidatexamen och magisterexamen i Malaysia. År 2015 inrättades ett centrum för att tillhandahålla kvalitativ högre utbildning och yrkesutbildning till yrkesverksamma inom Singapore.

I en snabbt växande ekonomi inser vi behovet av att människor måste förbättra sina befintliga färdigheter för karriärutveckling på ett flexibelt och tidigt sätt. Oavsett om du väljer att studera en online MBA eller en online-kandidatexamen, erbjuder vi sofistikerade teknologiplattformar och högkvalitativt undervisningsstöd. Det finns flexibla och mobila studiealternativ för dem som vill göra examen i snabb takt.

Vi tillhandahåller en rad online-och blended learning akademiska kvalifikationer inom marknadsföring, affärer, ekonomi och human resource management.

Vi arbetar också med OTHM, EduQual, IBA och Hong Kong Institute of Public Administration, som tilldelar organisationer i Storbritannien, för att tillhandahålla arbetsrelevanta Pathway diplom. Dessa examensbevis fungerar som Pathway gentemot de olika internationellt erkända kandidat-, magister- och MBA-programmen som tilldelas av våra välplacerade utländska partner.

Vi kommer att fortsätta att tillhandahålla kvalitetshögskolor och yrkesutbildningar som är marknadsdrivna för att möta de snabbt förändrade behoven inom samhället.

Ta reda på vilken kurs som passar dig nedan:

Grundutbildningsprogram

Institutet för offentlig förvaltning - National University of Ireland

 • Bachelor of Business Studies (Hons) - specialisering i redovisning
 • Bachelor of Business Studies (Hons) - specialisering i marknadsföring
 • Bachelor of Business Studies (Hons) - specialisering i Human Resource Management

Forskarutbildningsprogram

University of Chichester, Storbritannien

 • MBA - Master of Business Administration

Plats Bokning

Vi erbjuder en lokalbokningstjänst för kommersiella och ideella organisationer som värdfunktioner i vårt toppmoderna klassrum. Med ett område på 730 kvm kan klassrummet rymma cirka 30 personer. Den är utrustad med nödvändiga bekvämligheter som krävs för företags- och träningsfunktioner.

Platser

 • Hong Kong

  4th Floor, Energy Plaza, 92 Granville Road, , Hong Kong

 • Singapore

  10 Anson Rd, #16-07 International Plaza, 079903, Singapore

  • Selangor

   12, Jalan Temenggung 19/9, Bandar Mahkota Cheras, Batu 9 Cheras, 43200, Selangor

   Program

   Frågor