Keystone logo
Cyprus International Institute of Management

Cyprus International Institute of Management

Cyprus International Institute of Management

Introduktion

Varför välja CIIM - Cyprus International Institute of Management

 • Erbjuder åtta (8) ackrediterade masterprogram i näringslivet.
 • Rankad som den bästa handelshögskolan på Cypern med 3 Palmes of Excellence av Eduniversal (2017-2019).
 • Internationell fakultet från toppuniversitet världen över och erfarna branschpersonal.
 • Starkt karriärkontor (praktikplatser, praktikplatser och Erasmus-utbyten).
 • Med ett modulsystem (inga terminer) kan du balansera studier och arbetsliv.
 • Kvällskurser i Nicosia & Limassol.

CIIM - Cyprus International Institute of Management är en internationell handelshögskola som grundades 1990 av en grupp företagsledare och ett team av framstående akademiker som representerar några av världens bästa handelshögskolor. Vårt mål har varit att dra nytta av de bästa lärarna i examensledarutbildning oavsett plats och göra deras talang och erfarenhet tillgänglig på Cypern.

För att utföra sitt uppdrag har CIIM varit banbrytande inom den modulära utbildningsmodellen. Detta ger våra program exceptionell flexibilitet, vilket gör det möjligt för studenter att fokusera på ett specifikt ämne inom korta men intensiva tidsperioder. Detta ger valfrihet som är särskilt anpassad till arbetsstudentens behov.

Lärandemål

 • Professionalism och attityd: agera professionellt och vara lyhörd i alla situationer och miljöer de arbetar i, acceptera utmaningar och hitta snabba och handlingsbara lösningar.
 • Effektiv hantering: Gör mätbara skillnader i deras miljö med hjälp av analytiska, problemlösande och beslutsfattande färdigheter (tillsammans med människors färdigheter) för att effektivt hantera sin enhet, företag eller organisation.
 • Kreativ och entreprenörsinriktad inställning: Identifiera befintliga möjligheter eller skapa nya genom att tillämpa intellektuell rigor, kritiskt och innovativt tänkande; vara villiga att ta rimliga risker för att skapa delat värde för sig själva, sin organisation och samhället och behandla misslyckanden som inlärningsmöjligheter.
 • Interpersonella färdigheter och emotionell och kulturell intelligens: visa visionärt ledarskap, effektiv kommunikation, samarbete, lagarbete och interpersonella färdigheter; erkänna och acceptera individuell och kollektiv kulturell mångfald och sträva efter sammankoppling mellan olika etniciteter, kulturer och befolkningar.
 • Internationalisering: Visa medvetenhet och förståelse för globala frågor och bedriva internationella erfarenheter och interaktioner.
 • Handlingsbar kunskap och livslångt lärande: Förvärva handlingsbar kunskap inom ett eller flera områden av företagsledning. Var livslånga elever genom kontinuerlig personlig och professionell utveckling.
 • Etiskt och socialt ansvar: Handla på ett sätt som visar integritet, öppenhet, respekt och andra etiska, sociala och medborgerliga ansvarsområden, med erkännande av deras ömsesidiga beroende och samband med andra och med miljön.

CIIM: Det nya sättet att studera!

CIIM arbetar enligt ditt schema och inte tvärtom.

CIIM följer ett innovativt och bekvämt system som kallas "Flexi Study" och klasserna bygger på ett unikt system för registrering.

Flexi Study System

 • Fördel 1: Välj EN klass i taget, du behöver inte följa terminer!
 • Fördel 2: Med Flexi Study System varar varje lek ca 1-2 veckor!
 • Fördel 3: Kombinera arbete och studier med praktiska natt- och helglektioner!

Kombinera arbete och studier

Med praktiska natt- och helglektioner kan du fortsätta arbeta medan du studerar. Ditt schema anpassas gör att du kan fortsätta din karriär, njuta av din familj och studera samtidigt.

Klassbedömningar

För vissa klasser måste du ta ett prov och för andra måste du lämna in en skriftlig uppgift. Skriftliga uppgifter lämnas in ungefär en månad efter det senaste klassmötet.

ECTS

 • Europeiska systemet för kreditöverföring och ackumulering
 • För att ta en examen från CIIM måste du samla ett visst antal ECTS-poäng (90 för MSC och 120 för MBA och MPSM).

Rolling Admissions

Ansökningar om antagning accepteras under hela året. Det finns ingen fastställd ansökningsperiod eller en tidsfrist för att skicka in din ansökan. När en ansökan har mottagits kommer skolan att granska den och den antagna eleven kan börja lektioner genom att gå med i nästa erbjudna klass.

146873_pexels-photo-5676744.jpeg

Ackrediteringar och erkännanden

CIIM - Cyprus International Institute of Management , en ideell internationell handelshögskola som grundades 1990, har alla sina program ackrediterade av Cyperns byrå för kvalitetssäkring och ackreditering i högre utbildning (DI.PAE), i enlighet med standarder och riktlinjer tillhandahålls av det europeiska nätverket för kvalitetssäkring (ENQA).

Ackrediteringar och internationella samarbeten

CIIM MBA är internationellt ackrediterat av EPAS .. Vi erbjuder också en MSc i Human Resource Management (CyHRMA godkännande), en MSc i Financial Services, en MSc i Business Management, en MSc i Education Leadership Management och MSc i Business Intelligence och Data Analytics och en civilingenjör i finansrätt och internationell beskattning.

Alla våra program har också ackrediterats av Cyperns regerings ackrediteringsbyrå. CIIM Executive Education är ackrediterat av världsberömda organ som garanterar högsta kvalitet på utbildningsprogram som erbjuds på Cypern.

Vi arbetar som ett CFA-partnerinstitut, ICAEW-partner inom lärande, Chartered Institute for Securities and Investment (CISI) Accredited Training Provider och Institute of Directors (UK) Accredited Regional Training Center. För att utföra sitt uppdrag har CIIM varit banbrytande inom den modulära utbildningsmodellen. Detta ger våra program exceptionell flexibilitet, vilket gör det möjligt för studenter att fokusera på ett specifikt ämne inom korta men intensiva tidsperioder. Detta ger valfrihet som är särskilt anpassad till arbetsstudentens behov.

146032_pexels-photo-3153201.jpeg

Platser

 • Aglantzia

  21 Akademias Avenue, 2107, Aglantzia

  • Limassol

   3-5 Chaidariou Street, 3020, Limassol

   Frågor