Keystone logo
© image courtesy of The New School
Continuing and Professional Education at The New School

Continuing and Professional Education at The New School

Continuing and Professional Education at The New School

Introduktion

Introduktion

Continuing and Professional Education at The New School har ett framåtblickande förhållningssätt till lärande, och erbjuder kurser och föreläsningar från utövare på toppen av sina områden. Vi erbjuder ett brett utbud av ämnen för elever från förskolestudenter som börjar sin kreativa resa till chefer från några av världens mest inflytelserika organisationer. Här kan du trivas oavsett om du pivoterar professionellt, sätter igång din collegeupplevelse eller vill lägga till en ny färdighet till din professionella verktygslåda.

Certifikatprogram

En språngbräda för professionella framsteg, ett Parsons-certifikat är en legitimation från ett ackrediterat universitet som är ett flexibelt och prisvärt alternativ till ett utbildningsprogram. Studenter drar nytta av små klasser och direkt interaktion med lärare och kamrater i ett onlineformat i egen takt, centrerat på projektbaserat lärande. Intygen sträcker sig från två till åtta kurser och slutförs på mindre än två år, några på en enda termin. Ingen ansökan krävs. Studenter kan vara nya inom konst och design, eller anmäla sig för att utöka sina färdigheter och stärka sin portfölj; många har tolkat sin erfarenhet i helt nya karriärer och entreprenörsmöjligheter.

Fortbildning

Våra erbjudanden för ledande utbildning bygger på Parsons School of Design och dess branschledande expertis inom läroplansinnovation, samarbetsmetoder och banbrytande användningar av teknik och experiment för att tillhandahålla banbrytande tvärvetenskapliga upplevelser. Medan andra chefsprogram fokuserar på "avkastning på investeringar", leder Parsons Executive Education med "Return on Design", som utnyttjar design för att förbättra prestanda, öka motståndskraften, skapa nya dynamiska kundupplevelser och maximera tillväxten. Våra program för examen, certifikat och öppna registreringar gör det möjligt för chefer att odla design som en metod och tankesätt som ska användas som en katalysator för strategi, en drivkraft för transformation och en lösning på komplexitet.

Platser

  • New York

    New York, Amerikas förenta stater

    Frågor