Keystone logo
Concordia University, St. Paul Global MS i träningsvetenskap
Concordia University, St. Paul Global

MS i träningsvetenskap

Online USA

8 Weeks

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Distansutbildning

Introduktion

MS i Exercise Science-examen online vid Concordia University, St. Paul, är utformad för att ge en avancerad kompetensuppsättning för nuvarande och framtida yrkesverksamma inom träningsvetenskap så att de bättre kan optimera sina kunders hälsa.

Kurserna tar ett integrerande tillvägagångssätt. Viktiga ämnen inkluderar träningsfysiologi och testning, tillämpad träningsrecept, biomekanik, näring och ämnesomsättning samt psykologi inom sport och motion.

Du lär dig hur du skapar säkra träningstester för att förskriva träningsprogram som fokuserar på hälsa, sjukdomsförebyggande och hantering av kronisk sjukdom för olika befolkningar. Du kan förstå träningsprinciper, styrka och konditioneringskoncept och näringspåverkan på kroppens fysiologiska anpassning till träning, och känna till skillnaden mellan de olika forskningsmetoderna och när det är lämpligt att använda var och en av dem.

Efter examen kan du gå in i din nya karriär i en offentlig, privat eller företagsmiljö med tillförsikt. Du vet att du framgångsrikt kan ta rätt psykologiska tillvägagångssätt för att optimera en klients hälsa genom träning och välja mellan ett antal alternativ. Du kan ta nya ledande roller inom branschen inom områden som styrka och konditionering, coachning, hälsa och välbefinnande och klinisk praxis, inklusive rehabilitering.

Concordia online ger dig kontroll över ditt akademiska schema genom ett tillgängligt och flexibelt onlineformat - du kan studera när och var det är bäst för dig utan att ta ledigt från din nuvarande position.

Om skolan

Frågor