Keystone logo
Concordia University, St. Paul Global

Concordia University, St. Paul Global

Concordia University, St. Paul Global

Introduktion

Concordia University, St. Paul välkomnar en mångsidig studentkår och gör det möjligt för studenter att växa akademiskt, andligt och interpersonellt. Känslan av gemenskap vid Concordia University, St. Paul – oavsett om de är på campus eller online – får studenterna att känna sig som en del av Concordia-familjen när de registrerar sig för ett av våra program. Vi uppmuntrar studenter att utforska sina intressen, engagera sig med professorer och kamrater och uppnå sina mål genom akademisk framgång.

Onlineprogram från Concordia University, St. Paul är stödjande och energiska, så att du kan nå dina mål i en flexibel digital miljö. Våra omfattande program är fokuserade på att ge dig värdefull erfarenhet och avancerad branschkunskap som ligger i linje med Concordias tradition av akademisk excellens. Vår onlinegemenskap uppmuntrar studenter att utforska sina intressen, engagera sig med professorer och kamrater och uppnå sina mål genom akademisk framgång och tillväxt.

Concordia University, St. Paul är ackrediterad av Higher Learning Commission och är medlem i North Central Association. Concordia University, St. Paul har varit ackrediterat sedan 1967, med omackreditering 2018.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

  • Saint Paul

    Concordia Avenue,1282, 55104, Saint Paul

    Frågor