Keystone logo
© BIMM University
The Chartered Institute of Public Finance and Accountancy (CIPFA)

The Chartered Institute of Public Finance and Accountancy (CIPFA)

The Chartered Institute of Public Finance and Accountancy (CIPFA)

Introduktion

om CIPFA

CIPFA är det enda organ för professionella revisorer i världen avsedda enbart för de offentliga finanserna.

CIPFA, Chartered Institute of Public Finance och redovisning, är den branschorganisation för människor i de offentliga finanserna. Våra 14.000 medlemmar arbetar hela den offentliga sektorn, i nationella revisionsorgan, i stora revisionsbyråer, och i andra organ där offentliga medel måste vara effektivt hanteras.

Som världens enda organ för professionella revisorer att specialisera sig på offentliga tjänster, CIPFA portfölj av kvalifikationer är grunden för en karriär i de offentliga finanserna. De omfattar riktmärket yrkeskvalifikationer för revisorer inom den offentliga sektorn samt en magisterexamen för personer som redan arbetar i ledande positioner. De undervisas av vår egen CIPFA utbildning och Training Centre liksom andra platser för lärande runt om i världen.

Vi kämpar också hög prestanda i offentliga tjänster, översätta vår erfarenhet och insikt i tydliga råd och praktiska tjänster. De innehåller information och vägledning, kurser och konferenser, egendom och kapitalförvaltningslösningar, rådgivning och tillfälliga människor för en rad kunder inom den offentliga sektorn.

Globalt visar CIPFA hur de offentliga finanserna genom att stå upp för en sund offentlig ekonomisk förvaltning och gott styre. Vi arbetar med givare, partnerregeringar, bokföringsorgan och den offentliga sektorn i hela världen för att främja de offentliga finanserna och stödja bättre offentliga tjänster.

Platser

  • London

    77 Mansell Street, London, E1 8AN, , London

    Frågor